Konnekuljetuksen otteluennakko: Rivit täydentyvät Lahden lauantai-iltaan

JYPin viikko huipentuu lauantai-iltaiseen koitokseen Lahdessa Pelicansin vieraana. Kyseessä on viikon toinen ottelu, kun ensimmäisestä pelistä hurrikaaniryhmä jäi pisteittä Ilveksen oltua parempi lukemin 5–1.

Tuon jälkeen rivejä on kasattu normaalin harjoittelun merkeissä valmistautuen tämän illan otteluun.

– Tämä on todella iso peli molemmille. Liigan keskikasti on todella tiivis, Ville Nieminen alustaa.

Pelicans kävi ryöväämässä pisteet Jyväskylästä ennen maajoukkuetaukoa lukemin 4–1. Tuon jälkeen lahtelaiset ovat pelanneet kuusi ottelua ja jääneet pisteittä vain kerran. Tämän iltainen JYP-kamppailu on Pelicansin viikon kolmas peli, kun tiistaina vieraissa kaatui SaiPa, mutta keskiviikkona KalPa oli parempi voittolaukauskilpailun jälkeen. Nousukunnon ansiosta JYP ja Pelicans löytyy sarjataulukon sijoilta kahdeksan ja yhdeksän 37 pistettä keränneenä, joskin JYP on pelannut kolme ottelua vähemmän.

Lahtelaisten riveistä löytyy kolme mielenkiintoista nimeä, jotka eivät Jyväskylässä olleet mukana. Aatu Jämsen on pelannut tällä kaudella 13 ottelua iskien saman verran tehopisteitä, kun taas kokenut Antti Tyrväinen liittyi joukkueen rivistöön maajoukkuetauolla. Ryan Lasch puolestaan johtaa joukkueen sisäistä pistepörssiä tehoin 0+22.

– Pelicansilla oli selvä pelisuunnitelma täällä käydessä ja samanlaista peliä voidaan odottaa. He ovat hyviä lähtemään paineen alta, mutta odotamme heidän satsaavan karvaukseen paljon, ”Nemo” sanoo.

Kokoonpano saa kaivattua voimaa tiistaihin verrattuna, kun lähes kaikki poissaolijat palaavat. Loukkaantuneiden Jarkko Malisen ja Aaro Vidgrenin lisäksi sivussa on vain Teemu Eronen.

Ottelu Lahdessa alkaa kello 17.00. Mikäli et pääse paikan päälle, voit katsoa ottelun MTV Katsomossa maksullisella MTV Katsomo+ Urheilu-tilauksella tai kuunnella otteluselostuksen ennakko- ja jälkipeleineen Radio Keskisuomalaisesta.