Konnekuljetuksen otteluennakko: Vuoden viimeistä kohti

JYP lähtee lauantain ratoksi Turkuun pelaamaan kalenterivuoden viimeistä otteluaan. Hakusessa on voitto kolmen peräkkäisen tappiollisen ottelun jälkeen.

Joukkue käytti perjantaista välipäiväänsä muun muassa palaverien pitämiseen, joissa käsiteltiin muun muassa torstaista HPK-ottelua.

– Puhuimme siitä, ketä me olemme. Totesimme, että kotipeli meni ylilatauksen piikkiin. Halusimme turhan paljon liian nopeasti, mikä johti peruspaketin hajoamiseen. Vaikka toteutimme peliä huonosti, roikuimme tuloksessa kiinni ihan loppuun asti. Tulevaisuus näyttää hyvältä, Tommi Hämäläinen sanoo.

TPS on sarjassa sijalla 11, yhden pisteen JYPiä enemmän keränneenä. Turkulaiset ovat taipuneet tämän viikon molemmissa otteluissaan, ensin vieraissa Ilvekselle jatkoajan jälkeen ja torstaina kotona Kärpille.

Joukkueet ovat kohdanneet tämän kauden Liigassa kertaalleen, kun sarjan avauskierroksella TPS haki jatkoaikavoiton Jyväskylästä.

– Pitää ymmärtää, mitä vierasvoitto vaatii. Perusasiat eivät mihinkään muutu, vaan pitää tehdä enemmän maaleja kuin vastustaja. Siellä tulee olemaan kova kamppailu maalien edustoista. Jos hyökkäyspeliä haluaa pelata, pitää voittaa kamppailuja ja yhdessä luoda hyökkäyspeliä sekä puolustaa laadukkaasti, Hämäläinen summaa.

Miehistössä nähdään muutoksia, kun Patrik Siikasen torstaina saama kolhu avaa Riku Tohilalle paikan kokoonpanossa.

Ottelu Turussa alkaa kello 17.00. Mikäli et pääse paikan päälle, voit seurata ottelua maksullisella MTV Katsomo Urheilu+-tilauksella tai kuunnella otteluselostuksen Radio Keskisuomalaisesta ennakko- ja jälkipeleineen.