Lipputarjous pukinkonttiin: Vuoden 2024 ensimmäiset kotipelit – toinen puoleen hintaan

Hanki ottelulippu- tai JYP Shop -lahjakortti pukinkonttiin, ja anna lahjaksi jääkiekkoelämys! Ottelulippulahjakortit myynnissä JYPin toimistolla sekä Ravintola Hurrikaanissa. JYP Shopin lahjakortin saat suoraan verkkokaupasta.

Lipputarjous vuoden ensimmäisiin kotiotteluihin

JYP pelaa vuoden 2024 ensimmäisellä viikolla kaksi kotiottelua, kun keskiviikkona 3.1. vastaan asettuu Kärpät ja perjantaina 5.1. KalPa.

Kun ostat liput molempiin otteluihin, tarjoamme toisen lipuista puoleen hintaan! Lipputarjouksen saat Ticketmasterin lippukaupasta, Ravintola Hurrikaanista sekä JYPin toimistolta. Ticketmasterin kautta ostettaessa järjestelmä valitsee paikat valitusta kategoriasta automaattisesti parhaimmilta vapailta paikoilta. 

Joulun aukioloajat

JYPin toimisto on avoinna arkisin klo 9-16. Toimisto hiljenee joulun viettoon 22.12. klo 12:00. Avaamme seuraavan kerran 27.12. klo 9.00.

Ravintola Hurrikaani on joulutauolla 21.12.2023- 1.1.2024

Vuoden viimeiset kotiottelut

JYP pelaa tänä vuonna kotona vielä kahdesti.

Tiistaina 19.12. vastaan asettuu Ässät. Kyseessä on Keskimaan asiakasomistajapeli. S-etukortilla kaikki normaalihintaiset liput 2 yhden hinnalla! Etuhintaiset liput ovat myynnissä Ravintola Hurrikaanissa, JYP-toimistolla sekä A1 lippuluukulla ennen ottelua niin kauan, kuin lippuja riittää.

Torstaina 28.12. pelattava JYP-HPK on puolestaan Liikuntapääkaupunki Jyväskylä -ottelu, johon tarjoamme ilmaisen sisäänpääsyn yhteistyössä kumppaneiden kanssa.