Vuosi käyntiin perhepelillä! Yleisöluistelua, VIP-tarjouksia sekä oheisohjelmaa – JYP-Kärpät 3.1.2024

Vuosi 2024 polkaistaan käyntiin suositulla perhepelillä! Luvassa yleisöluistelua, oheisohjelmaa sekä perheystävällisiä tarjouksia niin kioskeilla, JYP Shopeilla kuin VIP-tiloihinkin. Illan kruunaa JYP-Kärpät Liigaottelu klo 18:30! Hanki liput Ticketmasterin lippukaupasta tai JYPin toimistolta.

Yleisöluistelu

Perhepelissä lipun ostaneille tarjoutuu ainutlaatuinen tilaisuus luistella LähiTapiola Areenan jäällä ennen Liigaottelua!

A1 ovi aukeaa klo 16:00 ja yleisöluistelu klo 16:15-17:00. Luistimet voi vaihtaa B-puolella katsomossa ja tavarat saa vietyä autoon luistelun jälkeen. Jäälle ei tuoda mailoja ja kaikilla tulee olla kypärät päässä.

Jäällä on tarjolla oheisohjelmaa, haastatteluja, Onni Orava, Panda sekä tietysti Urho Myrsky. Kaikkien luistelijoiden kesken arvotaan myös illan avauskiekon pudottaja!

Oheisohjelma

A-puolen käytävältä löytyy perheen nuorimmille soveltuvaa oheisohjelmaa. Kioskeilta ja JYP Shopeilta löydät tarjouksia koko perheelle.

VIP-tarjous Hurrikaaniklubille tai perhe-aitioon

Hurrikaaniklubille lapset (alle 15v) 24,90 € ja aikuiset 34,90 €. Sisältää pääsylipun, ruokailun Hurrikaanissa sekä paikan klubikatsomosta. Lapsille on oma buffet-tarjoilu.

Max 10 hlö perheaitiot 350 € sis. liput. Ruokailu tilattavissa erikseen. Perheaitio sisältää Urho Myrskyn vierailun! Lue lisää aitioista.

Varaa VIP-paikkasi  JYPin myyntipalvelusta: p. 0207 931 000, jypliiga@jypliiga.fi

Perheliput

Perhelippupaketin hinta 40 € sis. 4 lippua (max 2 aikuista). Lisäliput 10 €.

Valitse Ticketmaster verkkokaupassa ”Kaikki lipputyypit” valikosta ”Perhepaketti”, jonka jälkeen pääset valitsemaan ja lisäämään paikat ostoskoriisi. Perhepaketteja on saatavilla myös kaikissa muissa lipunmyyntipaikoissamme.