Intohimona JYP I Maire Hämäläiselle yhteenkuuluvuuden tunne on JYP-kannattajuuden ytimessä

JYP-yhteisö kätkee sisälleen elämän mittaisia kohtaamisia ja unohtumattomia tarinoita Jyppiläisyydestä sekä intohimoista seuraa kohtaan. JYPin 100-vuotisjuhlakauden kunniaksi pyysimme kannattajia jakamaan heidän ikimuistoisimpia hetkiään ja parhaita muistojaan matkalta JYPin kanssa. Intohimona JYP – 7 tarinaa matkasta JYPin kanssa sanoittaa näitä tarinoita läpi juhlakauden kannattajien kertomana.

Sarjan viidennessä osassa JYP-kannattaja Maire Hämäläinen kertoo lähes kymmenvuotisen kannattajatarinansa, joka alkoi odottamattomien käänteiden myötä vuonna 2016. Kotiotteluihin 130 km päästä ystäviensä kanssa pohjoisesta Keski-Suomesta matkaava Maire on kokenut paikan päällä satoja JYPin koti- ja vieraspelejä ja viihtyy JYP-yhteisössä kuin kotonaan. JYPissä on historian saatossa pelannut lukuisia kovan luokan puolustajia, mutta ketkä JYP historian puolustajista lukeutuvat Mairen ”puolustajien pahisjengiin” kautta aikain? Katso koko tarina alta.

 

Maire yhdessä parhaiden ystäviensä kanssa palkitaan lauantaina 20.1. JYP-SaiPa -ottelussa Panorama-paketilla. Maire pudottaa myös ottelun aloituskiekon ja tapaa suosikkipelaajansa Teemu Erosen ottelun jälkeen. Eronen puolestaan palkitaan upeasta kiekkourasta, joka on ehtinyt jo 500 liigaottelun mittaiseksi.

Taistelu playoff paikasta jatkuu lauantaina 20.1. LähiTapiola Areenalla klo 18:30.