Konnekuljetuksen otteluennakko: JYP hakee erikoistilannetehokkuutta KooKoon kustannuksella

JYPin kolmen ottelun viikko käynnistyy kotoa LähiTapiola Areenalta, kun KooKoo saapuu kylään. Hurrikaanipaidat hakevat ottelusta paluuta voittojen tielle, kun viime viikko päättyi tappioon SaiPalle. Ennen tuota kaatuivat KooKoo ja Tappara.

– Haluamme saada Tampereella ja Kouvolassa nähdyn taisteluilmeen mukaan. Erikoistilannepelaaminen on takunnut jo pidemmän aikaa, alivoimalla on mennyt liikaa maaleja ja ylivoimalla niitä ei ole tullut, Juha-Pekka Haataja kertaa.

Pudotuspeliviiva on nyt seitsemän pisteen päässä JYPistä. Samaa jahtia tekee myös KooKoo, joka on kaksi pykälää JYPiä ylempänä kolmen pisteen päässä kymmenennestä sijasta.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen on alle viikon takaa, kun JYP kävi hakemassa pisteet Kouvolasta lukemin 4-3. Tuota aiemmat kohtaamiset tältä kaudelta olivat päättyneet kotijoukkueiden voittoihin.

– Odotamme samantyyppistä peliä kuin viime viikolla, vaikkakin kaukalo on pienempi. He ovat puolustaneet hyvin ja olleet vahvoja erikoistilanteissa, joten meidän pitää olla kärsivällisiä, Haataja summaa.

Konnekuljetuksen otteluennakkovideolta pääset tutustumaan tällä kertaa Miks Tumanovsin pelipäivän aamuun.

Keskiviikkoillan kähmyssä väännetään isoista pisteistä, joten ottelussa riittää panosta ja latausta. Tule siis paikan päälle jännittämään nappaamalla liput Ticketmasterista. Huomaa myös lippuetu otteluisäntä OP:n omistaja-asiakkaille.