Konnekuljetuksen otteluennakko: JYP palaa tositoimiin herkkupalalla

JYP palaa pelitoimiin viikon tauon jälkeen tuplapeliviikonlopulla. Teema viikonlopulle on selvä; katkaista seitsemän ottelun mittainen tappioputki.
Toistaiseksi peleistä vapaa viikko avasi uusitulle valmennukselle ensimmäisen mahdollisuuden harjoittaa joukkuetta.

– Tauko tuli erittäin tärkeään saumaan. Peli ei ole ollut sitä, mitä halutaan, mutta nyt olemme saaneet siihen vähän lihaa ja verta ympärille. Niiden pitää näkyä tänään kaukalossa, Janne Pekkarinen sanoo.

Vastustajaksi saapuu HIFK, joka on tällä viikolla vierasretkellä. Matka alkoi keskiviikkona Porista 1-0-jatkoaikavoitolla ja jatkuu huomenna Jyväskylästä Ouluun.

HIFK on tällä hetkellä sarjassa kolmantena. JYP ja HIFK ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti. Molemmat ottelut ovat päättyneet kotona pelanneen joukkueen voittoon.

– HIFK on kovaa paineistava joukkue joka kentän osa-alueella. Puolustuspelissä pitää olla todella jämäkkä, mutta kyllä me maalejakin tarvitsemme, Pekkarinen tiivistää.

JYPin kokoonpano saa kaivattuja vahvistuksia, kun U20-kisoissa olleet Jere Lassila ja Jesse Pulkkinen sekä kolhuistaan toipunut Patrik Siikanen palaavat hurrikaanipaitojen vahvuuteen.

Konnekuljetuksen ennakkovideolla pääset tutustumaan myös Santeri Koskelan pelipäivän aamuun.

Sisuuntunut hurrikaanilauma, perjantai-ilta, LähiTapiola Areena ja aina sytyttävä HIFK. Kasassa on kaikki ainekset viihdyttävälle kiekkotapahtumalle. Nappaa lippusi Ticketmasterista.