Konnekuljetuksen otteluennakko: Pikainen paluu Mikkeliin

JYPin tuplapeliviikonloppu huipentuu Mikkelissä Jukurien vieraana. Sinne hurrikaaniryhmä suuntaa kahdeksan ottelun tappioputkessa, kun eilen perjantaina HIFK oli viimeisin JYPin kaatanut joukkue.

– Meillä oli hyvä määrä laukauksia, mutta tukitoimia maalille puuttui. Muuten saimme halutunlaisia asioita näkyviin, omissa ei tullut pitkiä pyörityksiä ja paketti oli tiivis. Meillä on todella hyviä pelaajia, joten varmasti se maalinteko vielä aukeaa, Juha-Pekka Haataja sanoo.

Jukurit pelasi edellisen ottelunsa keskiviikkona, kun se kaatoi Kärpät Oulussa 3-1. Mikkeliläiset eivät ole jääneet tämän vuoden puolella pelaamissaan neljässä ottelussa vielä kertaakaan pisteittä. Hyvä tuloskunto on nostanut mikkeliläiset sarjan neljännelle sijalle.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo neljästi. JYP vei nimiinsä kaksi ensimmäistä ottelua, mutta Jukurit on voittanut kaksi viimeisintä. Edellinen kohtaaminen on vain parin viikon takaa, kun Mikko Heiskasen päävalmentajadebyytissä viikinkilauma oli parempi luvuin 4-0.

– Jukurit puolustaa tiivisti ja luottaa kovaan karvaukseen. He eivät peruuttele ja pelaaminen on todella suoraviivaista. Mikkelissä tulee olemaan kova luisteluvaade, Haataja summaa.

Ottelu Mikkelissä alkaa kello 17.00. Mikäli et pääse paikan päälle, voit seurata ottelua maksullisella MTV Katsomo Urheilu+-tilauksella tai kuunnella otteluselostuksen Radio Keskisuomalaisesta ennakko- ja jälkipeleineen.