Konnekuljetuksen otteluennakko: Viikko päättyy kotiyleisön edessä

JYPin kova rypistysviikko päättyy tänään kotiotteluun Pelicansia vastaan. Kyseessä on kolmas ottelu neljään päivään, mikä näkyy suoraan valmistautumisessa.

Lauantaina aamulla hallille ei järjestetty virallista kokoontumista, vaan jokainen haki tuntumaa iltaan itse parhaaksi näkemällään tavalla. Hallille tulikin yksi kokoonpanossa tänään oleva pelaaja, Riku Tohila.

Tohila on noussut tällä kaudella Liiga-rinkiin mukaan. Tilille on kertynyt 24 ottelua, joissa on syntynyt tehot 1+1.

– Kyllähän se on iso hyppy tulla Liigaan. Olemme puhuneet, että minun pitää saada lisää ilkeyttä pelaamiseeni, Tohila sanoo.

JYP lähtee lauantaiseen koitokseen voitto allaan, kun perjantaina kaatui Sport Vaasassa. Ottelu oli äärimmäisen monivaiheinen, mistä jo loppulukemat 6-5 myös kertovat.

Pelicansia vastaan hakusessa on uuden valmennusjohdon ensimmäinen kotivoitto. Haaste on äärimmäisen kova, sillä lahtelaisryhmä on ollut todella kovassa vireessä. Vielä marraskuun maajoukkuetauolla näytti siltä, että Pelicans jäisi kokonaan pudotuspelien ulkopuolelle, mutta nyt joukkue on sarjassa neljäntenä. Viimeisimpänä heidän iskukykynsä koki HPK eilen Lahdessa, kun loppulukemat kirjattiin pussinokille 4-0.

– Hyvät odotukset iltaan, he ovat olleet kovassa iskussa. Tiedämme, että meidän pitää antaa kaikkemme, jotta pystymme kolme pistettä nappaamaan, Tohila sanoo.

Konnekuljetuksen ennakkovideolta pääset seuraamaan tarkemmin Tohilan pelipäivän aamua sekä tutustumaan häneen paremmin.

Lauantai-ilta tulikuumaa lahtelaisryhmää vastaan. Panokset ovat katossa molemmille joukkueille, joten LähiTapiola Areenan lauantaisauna tuskin jättää kylmäksi. Nappaa liput Ticketmasterista.