Konnekuljetuksen otteluennakko: Viikko huipentuu Tampereelle

JYP matkustaa viikon päätteeksi Tampereelle Ilveksen vieraaksi. Tampereelle suunnataan kuuden ottelun tappioputkessa, kun tämän viikon kotiottelut sekä Kärppiä että perjantaina KalPaa vastaan päättyivät tappioon.

– Puristimme mailaa paikoissamme ja vastustaja oli todella tehokas. Pelillisesti oli pitkästä aikaa paljon parempaa, Juha-Pekka Haataja kertaa perjantain kamppailua..

Myös Ilveksen kulku on ollut viime aikoina tahmeaa. Tupsukorvat ovat hävinneet kolme edellistä otteluaan, joista viimeisimmän eilen perjantaina Mikkelissä Jukureille lukemin 2-4. Sarjasijoitus on kuitenkin 71 pisteellä toinen.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti. Molemmat kohtaamiset ovat päättyneet tupsukorvien juhliin, kun lokakuussa Ilves haki pisteet Jyväskylästä 2-1-voitolla ja reilu kuukausi sitten varamiehinen hurrikaaniryhmä taipui Nokia Arenalla 1-5-tappioon.

JYPin tueksi Tampereelle on lähdössä useita satoja kannattajia, joista halutaan imeä energiaa illan kamppailuun. Heidän tuellaan halutaan murtaa Ilves-kurimusta: edellinen voitto joukkueesta on maaliskuulta 2021 ja kolmen pisteen saaliista on jo yli neljä vuotta.

– Kyllä fanien tuki aina sytyttää lisää ja saa pelaajat haluamaan näyttää parastaan. Ilves on taitava joukkue, joka pelaa liikkuvaa peliä. Paras lääke meille on pysyä poissa jäähyltä ja puolustaa kärsivällisesti, Haataja summaa.

Kamppailu Tampereella alkaa kello 17.00. Mikäli et pääse paikan päälle, voit katsoa ottelun maksullisella MTV Katsomo Urheilu+-tilauksella tai kuunnella otteluselostuksen Radio Keskisuomalaisesta ennakko- ja jälkipeleineen.