Intohimona JYP I Paanasten veljesten GW-paidat huokuvat JYPin seurahistoriaa

JYP-yhteisö kätkee sisälleen elämän mittaisia kohtaamisia ja unohtumattomia tarinoita Jyppiläisyydestä sekä intohimoista seuraa kohtaan. JYPin 100-vuotisjuhlakauden kunniaksi pyysimme kannattajia jakamaan heidän ikimuistoisimpia hetkiään ja parhaita muistojaan matkalta JYPin kanssa. Intohimona JYP – 7 tarinaa matkasta JYPin kanssa sanoittaa näitä tarinoita läpi juhlakauden kannattajien kertomana.

Pelipaidat ovat syvällä urheilukannattajuuden sielunmaisemassa. Pelipaitaa kannetaan ylpeydellä ja ne ilmentävät tuhansia tarinoita pelaajista, seurahistoriasta ja -kulttuurista ja upeimmillaan yhdistää ihmisiä ympäri maailmaa taustoista riippumatta. Vaikka sitten Yhdysvalloissa asti. Joni ja Janne Paananen ovat olleet JYPin kannattajia lähes 20 vuoden ajan ja kokeneet Keski-Suomen ylpeyden ylä- ja alamäet omakohtaisesti. Videolta pääset mukaan veljesten kannattajamatkalle heidän itsensä kertomana. Käy katsomassa kuinka viitasaarelaislähtöisten nuorten miesten kannattajuus sai ensimmäisen kipinän, kuka ex-jyppiläinen muisti Jonia erityisellä eleellä Nashvillessä ja millaiset terveiset veljekset lähettävät koko JYP-yhteisölle?

Joni ja Janne Paananen nauttivat JYP-henkisestä jääkiekkoelämyksestä perjantaina 16.2. JYP-Tappara ottelun yhteydessä. Veljekset nähdään pudottamassa ottelun aloituskiekko ja pääsevät nauttimaan perjantai-illan trilleristä Panorama -clubin VIP-paikoilta.