JYP haastaa Tapparan perjantai-illan trillerissä!

JYP kohtaa perjantaina 16.2. kotikaukalossaan Liigan runkosarjan voittoa tavoittelevan Tapparan. Illan kiekkonäytelmästä ei panosta puutu sillä kotijoukkue JYP janoaa pisteitä pysyäkseen mukana kevään pudotuspelijunassa. Perjantain kamppailu alkaa MTV:n televisioinnin vuoksi poikkeuksellisesti klo 19.30 ja LähiTapiola Areenan ovet aukevat yleisölle klo 18.00. Ennen ottelua klo 18 – 19.30 on luvassa Happy Hour tarjouksia Areenan ravintoloissa sekä myyntipisteillä!

Liput otteluun ticketmaster.fi, JYPin toimisto (Puistokatu 21, arkisin 9-16) sekä ravintola Hurrikaani (Rautpohjankatu 10, arkisin 8-14)

 

 

Otteluisäntänä

Seisomapaikat

Hinnat aikuisille 15€
Hinnat lapsille 8€
Hinnat eläkeläisille, varusmiehille ja opiskelijoille 9€ (koululaisille 13-16v.)
Seisomapaikat sijaitsevat päätykatsomoissa.

 

Istumapaikat

Istumapaikat ovat kaikille saman hintaisia. 0-rivien paikat ovat lähinnä jäätä ja 13-rivi on ylin rivi. Vaihto ja jäähyaitioiden takana on pleksit.
Alle 2v. lapsen saa viedä sylissään istumapaikkakatsomoon. Tätä vanhemmille pitää olla oma istumapaikka kaikkien katsojien viihtyvyyden takaamiseksi. Istumapaikkojen hintakategoria määräytyy paikan mukaan.
Istumapaikan hinta alkaen 24€.

Huomiona myös, että alemmilla riveillä ja porrasaukkojen läheisyydessä saattaa olla kaukalorakenteista tai katsomorakenteista johtuvia näkevyyttä rajaavia tekijöitä.

 

Perhelippu

Kaikkiin kotiotteluihin on saatavilla myös perhelippupaketti. 4 lippua (max 2 aikuista, lapset alle 16v) 40€. Lisäliput 10€/kpl.
Valitse Ticketmaster verkkokaupassa ”Kaikki lipputyypit” valikosta ”Perhepaketti”, jonka jälkeen pääset valitsemaan ja lisäämään paikat ostoskoriisi. Perhepaketteja on saatavilla myös kaikissa muissa lipunmyyntipaikoissamme.

 

Pyörätuolipaikat

Sijaitsevat B4-, A4- ja A1-kulmauksissa. Saattaja pääsee veloituksetta pyörätuolia käyttävän asiakkaan kanssa seisomapaikalle.
Pyörätuolipaikan hinta 8€.
Pysäköintipaikka invaluvalla sijaitsee A4 sisääntulon edessä.
JYP hyökkää kaksi kertaa A4/B4 -päätyyn. Vierasfanit sijoitetaan A1-kulmauksen Fanikatsomoon.