JYP-Lukko ystävänpäivän etkot tiistaina 13.2.

Kuluvalla viikolla palataan jälleen LähiTapiola Areenan kotikaukaloon kahdessa kevään pudotuspelikamppailun kannalta erittäin merkityksellisessä kotiottelussa! Tiistaina 13.2. JYP saa ensi kertaa kaudella 2023-2024 vieraita Raumalta, kun talven aikana pitkälle CHL:ssä edennyt Lukko saapuu Jyväskylään mittaamaan kotijoukkue JYPin vireen.

Ottelu on Sylva ry:n teemaottelu ja paikalla on Keski-Suomen syöpäyhdistyksen toiminnassa mukana olleita perheitä. Sylva ry on kauden aikana näkyvästi mukana kaikilla liigapaikkakunnilla valituissa otteluissa.

Ottelu on myös Veikkauksen etuasiakaspeli ja Veikkauksen asiakkaat voivat lunastaa 2in1 -lippuedun kirjautumalla Veikkauksen mobiilisovellukseen tai verkkopalveluihin!

Liput: Ticketmaster.fi
Tutustu Sylva ry:n sekä Keski-Suomen syöpäyhdistyksen toimintaan.
Veikkauksen 2in1 etuliput.

 

Otteluisäntänä

Seisomapaikat

Hinnat aikuisille 15€
Hinnat lapsille 8€
Hinnat eläkeläisille, varusmiehille ja opiskelijoille 9€ (koululaisille 13-16v.)
Seisomapaikat sijaitsevat päätykatsomoissa.

 

Istumapaikat

Istumapaikat ovat kaikille saman hintaisia. 0-rivien paikat ovat lähinnä jäätä ja 13-rivi on ylin rivi. Vaihto ja jäähyaitioiden takana on pleksit.
Alle 2v. lapsen saa viedä sylissään istumapaikkakatsomoon. Tätä vanhemmille pitää olla oma istumapaikka kaikkien katsojien viihtyvyyden takaamiseksi. Istumapaikkojen hintakategoria määräytyy paikan mukaan.
Istumapaikan hinta alkaen 24€.

Huomiona myös, että alemmilla riveillä ja porrasaukkojen läheisyydessä saattaa olla kaukalorakenteista tai katsomorakenteista johtuvia näkevyyttä rajaavia tekijöitä.

 

Perhelippu

Kaikkiin kotiotteluihin on saatavilla myös perhelippupaketti. 4 lippua (max 2 aikuista, lapset alle 16v) 40€. Lisäliput 10€/kpl.
Valitse Ticketmaster verkkokaupassa ”Kaikki lipputyypit” valikosta ”Perhepaketti”, jonka jälkeen pääset valitsemaan ja lisäämään paikat ostoskoriisi. Perhepaketteja on saatavilla myös kaikissa muissa lipunmyyntipaikoissamme.

 

Pyörätuolipaikat

Sijaitsevat B4-, A4- ja A1-kulmauksissa. Saattaja pääsee veloituksetta pyörätuolia käyttävän asiakkaan kanssa seisomapaikalle.
Pyörätuolipaikan hinta 8€.
Pysäköintipaikka invaluvalla sijaitsee A4 sisääntulon edessä.
JYP hyökkää kaksi kertaa A4/B4 -päätyyn. Vierasfanit sijoitetaan A1-kulmauksen Fanikatsomoon.