Konnekuljetuksen otteluennakko: Isossa pelissä tarjolla kauden ensimmäinen TPS-voitto

JYP pelaa isoista pisteistä lauantaina LähiTapiola Areenalla, kun kylään tulee TPS. Turkulaiset ovat juuri JYPin himoitsemalla kymmenennellä sijalla viisi pistettä enemmän keränneenä ja kaksi ottelua enemmän pelanneena.

JYP lähtee otteluun tappio allaan, kun keskiviikkona KalPa oli maalin verran parempi. Hurrikaanipaidat eivät päässeet ottelussa parhaaseensa, mutta olivat lähellä pisteitä loppukirinsä ansiosta. Yhdeksi ottelun kulminaatiopisteeksi muodostui jäähyt, joita jyväskyläläisille tuomittiin jälleen vastustajaa selvästi enemmän.

– Olemme harjoitelleet puhtaasti puolustamista, jotta saisimme jäähymääriä pienemmiksi. Haluamme myös pysyä kiekossa, mitä kautta haluamme saada enemmän ylivoimia. Loppukautta kohden maalimäärät pienenevät, jolloin erikoistilanteiden rooli korostuu, Juha-Pekka Haataja sanoo.

Myös TPS lähtee viikon toiseen otteluunsa, joten molemmat joukkueet pääsevät otteluun kohtalaisen tuoreina. Turkulaiset taipuivat keskiviikkona Tapparalle 0–3. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran vuoden 2023 viimeisessä ottelussa, minkä jälkeen TPS on pelannut yksitoista ottelua keräten niistä 16 pistettä. JYPin rekordi vastaavalta ajalta on 13 pistettä 12 otteluun.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti. Molemmat ottelut ovat päättyneet turkulaisten jatkoaikavoittoon.

– Heillä on kamppailuvoimaa ja pelin sisällä saattaa tulla vaikka ja mitä. Emme saa turhautua heihin, emmekä omaan pelaamiseemme. He ovat kurinalaisia ja päästäneet vähän maaleja, Haataja summaa.

JYPin kokoonpanoon tulee pieniä muutoksia, kun Patrik Siikanen on jälleen pelikuntoinen. Tänään Konnekuljetuksen ennakovideolla puolestaan päästään tutustumaan Eetu Peltolan pelipäivän aamuun.

Lauantai-illan matsia voidaan kuvailla kuuden pisteen otteluksi, joten latausta LähiTapiola Areenan illasta ei tule puuttumaan. Tule paikan päälle kannustamaan JYP voittoon nappaamalla liput Ticketmasterista.