Konnekuljetuksen otteluennakko: KalPa saapuu kauden viimeiseen kohtaamiseen

JYPin kolmen pelin viikko käynnistyy hienolla kohtaamisella, kun KalPa saapuu Hippokselle Järvi-Suomen derbyyn. JYP lähtee otteluun hieno voitto allaan, kun SaiPa kaatui lauantaina Lappeenrannassa.

– Eilen harjoittelimme tosi laadukkaasti ja nyt on taas tärkeitä pisteitä jaossa. Saimme omaa peliä näkyviin Tapparaa ja SaiPaa vastaan, yritämme jatkaa sitä tällä viikolla, Janne Pekkarinen sanoo.

JYP ja KalPa ovat vääntäneet tällä kaudella viisi kohtaamista. JYP vei nimiinsä kolme ensimmäistä, KalPa on vienyt kaksi viimeisintä. Edellinen kohtaaminen on tammikuun lopulta, jolloin loppulukemat kirjattiin kuopiolaisten eduksi 3–2.

KalPan edelliset ottelut ovat viime viikonlopulta, kun ohjelmassa oli tuplapeli Oulussa Kärppiä vastaan. Kuopiolaiset voittivat ensimmäisen kohtaamisen ja hävisivät jälkimmäisen.

– KalPa kääntää peliä nopeasti. Meidän pitää saada riisto nopeasti, jotta saamme pelin toiseen päähän. Nämä on oikeasti pudotuspelejä meille, niin sielu on ulkona tänään, Pekkarinen paaluttaa.

Konnekuljetuksen ennakkovideolla tutustutaan tänään Veini Vehviläisen pelipäivän aamuun.

LähiTapiola Areenalla on jälleen jaossa isoja pisteitä. Nappaa lippusi Ticketmasterista ja tule kannustamaan JYP voittoon.