Konnekuljetuksen otteluennakko: Oulussa tehtävänä kasvojenpesu

JYPin kahden pelin viikko huipentuu Ouluun, jossa tehtävänä on palata voittojen tielle heikon HIFK-ottelun jälkeen. Helsingistä oli tarjolla pisteitä, mutta oma huolimattomuus katkoi siivet voittohaaveilta.

– Latautuminen ja tunnetaso huonossa tilassa olevan joukkueen voittamiseen jäi vajaaksi. Emme voi olettaa, että vaikka vastustaja on stressaantunut, me voittaisimme ilman tunnetta. Teimme ilmeisiä virheitä, mikä kertoi, ettei läsnäolo ollut kohdillaan, Tommi Hämäläinen sanoo.

Kärpille on myös kalavelkoja maksettavana, sillä JYP on hävinnyt kaikki kauden kolme kohtaamista. Viimeisin kohtaaminen on noin kuukauden takaa, kun Kärpät haki pisteet Jyväskylästä lukemin 6–3. Ainoa piste keskinäisistä kohtaamisista tuli edelliseltä Oulun-vierailulta tapaninpäivänä.

Oululaisryhmä on tällä hetkellä sarjassa viidentenä ja se on jäänyt edellisessä kymmenessä ottelussa vain kahdesti pisteittä. Edellinen ottelu on keskiviikolta, jolloin Kärpät kaatoi Ässät lukemin 2–1.

– Pikku pyllähdyksestä pitää nousta töihin yhdessä kamppailemaan ja tehdä hommat vaikeaksi vastustajalle. Kärpät on kärsivällinen joukkue, joten meidänkin täytyy sitä olla, Hämäläinen summaa.

JYPin kokoonpanoon tulee muutoksia, kun Braden Christoffer palaa joukkueen vahvuuteen.

Ottelu Oulussa alkaa kello 18.30. Mikäli et pääse paikan päälle, voit katsoa ottelun maksullisella MTV Katsomo+ Urheilu-tilauksella tai kuunnella otteluselostuksen Radio Keskisuomalaisesta ennakko- ja jälkipeleineen.