Konnekuljetuksen otteluennakko: Viikko päättyy jumbon vieraana

JYP matkustaa lauantain ratoksi Lappeenrantaan SaiPan vieraaksi. Katkaistavana on neljän ottelun tappioputki, kun Tappara haki eilen perjantaina pisteet Jyväskylästä lukemin 4-1.

– Tappara puolusti todella hyvin. Otimme momentumin aikana turhan jäähyn ja jouduimme keskittymään muihin asiohin, Tommi Hämäläinen kertaa.

SaiPan asetelma on hyvin tuttu. Jumbosija on käytännössä varma, joten sputnikit lähtevät joka otteluun kiusaamaan vastustajaa melko vapautuneessa tilassa. Viidestä edellisestä ottelustaan SaiPa on onnistunut keräämään viisi pistettä. Edellinen ottelu on keskiviikolta, jolloin Tappara oli parempi lukemin 5–2.

Joukkueet ovat vääntäneet tällä kaudella kolme kohtaamista. JYP vei kaksi ensimmäistä maali-iloittelua nimiinsä yhteismaalein 16–6, mutta noin kuukausi sitten lappeenrantalaiset hakivat pisteet Jyväskylästä lukemin 2–1.

Ottelussa on myös oma fyysisen rasituksen tuoma mausteensa. JYP pelasi eilen myöhäisen ottelun ja matkustaa Lappeenrantaan, kun taas SaiPa on pystynyt rauhassa valmistautumaan illan koitokseen.

– SaiPa puolustaa miehekkäästi. On tietynlainen haaste saada samanlainen latinki kuin eilen, mutta eilinen peli jätti nälkää. Näen meillä pienen etulyöntiaseman, koska eilisestä jäi hyvä fiilis siitä, että pystyimme pelaamaan 60 minuuttia ja nyt on mahdollisuus kerätä pisteitä, Hämäläinen sanoo.

Ottelu Lappeenrannassa alkaa kello 17.00. Mikäli et pääse paikan päälle, voit seurata ottelua maksullisella MTV Katsomo+ Urheilu-tilauksella tai kuunnella otteluselostuksen Radio Keskisuomalaisesta ennakko- ja jälkipeleineen.