JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen on irtisanoutunut tehtävästään

JYPin urheilutoimenjohtajana vuodesta 2019 lähtien toiminut Mikko Viitanen on irtisanoutunut tehtävästään kauden 2023-2024 päätteeksi. JYP hakee Viitasen tehtävään jatkajaa ja tiedottaa asiasta myöhemmin kevään aikana. Viitanen toimii tehtävässään uuden urheilutoimenjohtajan nimittämiseen saakka.

– Olen saanut olla mukana yli 30-vuotta tavoitteellisen jääkiekon parissa. Noista vuosista olen saanut elää etuoikeutettua elämää ja olla 23-vuotta jääkiekkoammattilaisena eri rooleissa – pelaajana, valmennuspäällikkönä ja urheilutoimenjohtajana. JYPissä eri rooleissa yhteensä 15-vuotta. Nyt on aika tehdä jotain muuta elämässäni.

Viitasen pelaajaura JYPissä alkoi syksyllä 2008 hänen ollessa pelaajana mukana voittamassa JYPin molempia Suomen mestaruuksia 2009 ja 2012. Peliurallaan Viitanen edusti JYPiä yli 300 ottelussa pudotuspelit mukaanlukien.

– Kun saavuin Jyväskylään 2008, tiesin tulleeni kotiin. JYP on ollut itselleni se kaikista merkityksellisin ja rakkain seura elämässäni. Olen saanut kokea rakkaassa seurassamme onnistumisen, menestymisen, häviöiden ja pettymyksien tunteita, jotka kulkevat mukanani lopun elämääni. Olen saanut seurassamme ja yhteisössämme tutustua uskomattoman hienoihin ihmisiin, joita voin myös kutsua ystävikseni. Nyt matka JYPin mukana päättyy omalta osaltani.

 

– Olen äärimmäisen pettynyt liigajoukkueen urheilulliseen tulokseen menneiden kausien aikana. Seurassamme on tapahtumassa taustalla myös erittäin paljon hyviä asioita ja toivottavasti niiden tulokset näkyvät lähitulevaisuudessa liigajoukkueemme menestymisessä. Koen, että JYP tarvitsee tässä hetkessä uuden ihmisen urheilutoimenjohtajaksi, joka tuo mukanaan uuttaa energiaa ja näkökulmia urheilullisen menestymisen palauttamiseksi takaisin liigajoukkueeseemme. Kiitos JYP ❤️

 

JYP kiittää Mikkoa pyyteettömästä työstä seuran eteen ja toivoo menestystä tulevalle työuralle!

Katso alta myös ”Veken” mietteitä Hurrikaanin Pyörteissä podcastissa tammikuun loppupuolella.