Konnekuljetuksen otteluennakko: Perjantai-iltaan vieraita sarjan kärjestä

JYP palaa pelihommiin lähes viikon tauon jälkeen. Kaikki viime viikon kolme ottelua päättyivät tappioon, mikä teki pudotuspelisaumasta hyvin ohuen. Sijoitus on tällä hetkellä 13:s ja eroa viivan päälle on yhdeksän pistettä.

– Tilanne on tiukka ja prosentit eivät ole meidän puolellamme, mutta niin kauan taistelemme, kun mahdollisuus on olemassa, Juha-Pekka Haataja sanoo.

Ilves tulee LähiTapiola Areenalle sarjan toisella sijalla. Tältä viikolta on alla yksi ottelu, kun Ässät kaatui kotona jatkoajan jälkeen. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti, eikä JYPin laariin ole tullut vielä pistettäkään.

Kun myös Braden Christoffer on poissa hyökkäyskalustosta, kentällä nähdään tänään paljon nuorta verta.

– Ilveksellä on laaja materiaali ja he peluuttavat tasaisesti neljää ketjua. Meillä on nuoria pelaajia kokoonpanossa, he huomaavat, missä Liigan kärki menee.  Meidän omat jutut ovat siinä, että viisikoiden sisälle on mietitty tavoitteita. Pilkomme peliä hieman pienempiin osiin, Haataja sanelee.

Sami Niku ja muut tupsukorvat saapuvat perjantaisaunaan, josta voidaan odottaa lämmintä. Tule kannustamaan JYP voittoon pakkovoiton edessä. Liput nappaat Ticketmasterista.