Konnekuljetuksen otteluennakko: RG ja RD vääntävät, kumpi vie voiton?

JYPin kausi jatkuu tänään tiistaina ottelulla Sportia vastaan. Hurrikaanipaidat lähtevät otteluun viiden ottelun tappioputkessa, joten kasvot on pestävänä.

– On ollut kireitä pelejä. Lähdemme lyömään kotipeliin kaiken askiin, kun nyt saamme myös täyden kokoonpanon, Ville-Veikko Pohjanvirta sanoo.

Illan vastustaja Sport taistelee vielä pudotuspelipaikasta. Sijalla 11 olevat kotkapaidat ovat kolmen pisteen päässä kymmenennestä sijasta, ja otteluita on pelattuna yksi vähemmän kuin yläpuolella olevilla KooKoolla ja TPS:llä.

Sportin edellinen ottelu on viime perjantailta, kun HPK kaatui Vaasassa. Keskinäisissä kohtaamisissa JYP on ollut niskan päällä, kun kaikki kolme aiempaa kohtaamista ovat päättyneet hurrikaaniryhmän suoraan voittoon. Tiukkaa on kuitenkin ollut, sillä kaikki ottelut ovat päättyneet maalin erolla.

Tiistai-iltaan oman erityismausteensa tuo Risto Dufvan viimeinen visiitti Jyväskylään Liiga-päävalmentajana. Jyväskyläläislähtöinen valmentaja on Liiga-historian toiseksi kokenein valmentaja, jolla on suuri paikka myös JYPin historiassa.

– Ensimmäinen mestaruusvuosi on jäänyt hänestä mieleen. Tulin itse silloin Jyväskylään ja kävin katsomassa paljon pelejä. Risto oli siinä isona henkilönä johtamassa junaa. Hän on vekkuli hahmo, jolla on sana hallussa, Pohjanvirta kuvailee.

Kokoonpanopuolella on iloisia uutisia uutisia, kun Reid Gardiner on jälleen pelikuntoinen. Kokoonpanossa nähdään myös yksi Liiga-debytantti, kun Elias Huttu pääsee esiintymään kotiyleisölle. Huttuun pääset tutustumaan Konnekuljetuksen tarjoamalla ennakkovideolla, jossa omaa taustaansa kertoo myös fysioterapeutti Jake Hyde.

RD:n paluu pääkallopaikalle tuo lisämaustetta iltaan. JYP kunnioittaa vierasta, mutta ilmaisia pisteitä ei kotiin viemisiksi ole tarjolla. Tunnelmallista iltaa pääset seuraamaan nappaamalla liput Ticketmasterista.