Konnekuljetuksen otteluennakko: Vielä kerran!

JYPin juhlakausi tulee päätökseensä tänään tiistaina, kun ohjelmassa on viimeinen runkosarjaottelu. Tulos jäi 100-vuotiskaudella vaisuksi, kun sijoitus on 13:s, mutta Lukkoa vastaan on vielä mahdollisuus katkaista kahdeksan ottelun mittainen tappioputki.

Janne Pekkarinen kertasi kauden hopeareunuksia.

– Yksilöistä pitää esille nostaa Jere Lassila ja Jesse Pulkkinen. Syksyllä oli hyvää työntöä ja tuloskin oli meidän puolellamme.

Viimeiseen otteluun kylään saapuva Lukko on sarjassa seitsemäs tai kahdeksas. Taistelu KalPan kanssa tuo vielä hieman panosta raumalaisvieraille. Kauden aiemmissa kohtaamisissa Lukko on ollut viheliäs vastus, sillä JYP on voittanut vain kauden ensimmäisen kohtaamisen, sittemmin Lukko on ollut kahdesti vahvempi.

– Ainoa tavoite on voittaa, lyhyesti ja ytimekkäästi. Pelataan omien vahvuuksien kautta. Joukkue on ollut hyökkäysvoittoinen. Keskustassa pitää olla tänään todella tiiviinä ja riistää nopeasti.  Jokainen haluaa jättää hyvän kuvan ja ainoa tapa siihen on voittaa tämä peli. Me lupaamme laittaa kaiken likoon, Pekkarinen muotoilee.

Konnekuljetuksen ennakkovideolla kuullaan Pekkarisen lisäksi Jerry Turkulaisen ja Reid Gardinerin ajatuksia. Kokoonpanopuolelle saadaan kaivattua vahviketta, kun Braden Christoffer vapautuu pelikiellostaan ja Jarkko Malinen ja Juuso Vainio ovat jälleen pelikunnossa.

JYP-ikoniksi nousuaan tekevä Turkulainen taistelee Liigan pistepörssin voitosta toistaiseksi viimeisessä ottelussaan hurrikaanipaidassa. Tule järjestämään ikimuistoinen päätöstapahtuma kaudelle 2023-24 nappaamalla liput Ticketmasterista.