Loimua palkitsee U8 -joukkueen Jooa Lahtisen helmikuun juniorina

Ympäristölle ystävällisiä, vaivattomia ja kilpailukykyisiä lämmitysratkaisuja tarjoava Loimua Oy palkitsee kuukausittain JYPin ja Loimuan kuukauden juniorin. Kauden viimeisessä palkitsemisessa helmikuun junioriksi on valittu JYP Junioreiden U8 -joukkueen Jooa Lahtinen!

Jooan valinnassa korostuu hänen toiset huomioiva ja tunnollinen toiminta niin kaukalossa, kuin sen ympärilläkin.
Joukkueen valmentajat kertoivat Jooan valinnasta kuukauden junioriksi;

– Jooa on pidetty joukkuekaveri, joka osaa ottaa kaikki joukkueen jäsenet vauvasta vaariin huomioon ja pitää kentällä, kopissa ja penkillä yllä iloista ilmapiiriä. Jääkiekkoilijana Jooa on innokas, omatoiminen ja tunnollinen harjoittelija, jonka seurauksena hän on huipputaitava jääkiekkoilijan alku.

Loimua ja JYP palkitsevat Jooan personoidulla juhlakauden fanipaidalla sekä kiekkoelämyksellä yhdessä perheen kanssa Risto Dufvan viimeisessä esiintymisessä Hippoksella tiistaina JYP-Sport ottelun yhteydessä. Jooa myös pudottaa ottelun aloituskiekon ja pääsee tapaamaan suosikkipelaajansa Jere Lassilan.

JYP-Sport tiistaina LähiTapiola Areenalla klo 18:30.