Hurrikaanin Pyörteissä -extra suorana 10.5. – vieraana puheenjohtaja Jukka Seppänen

Hurrikaanin Pyörteissä on monille JYP-kannattajille tuttu ajankohtaisiin kiekkoaiheisiin pureutuva podcastien sarja, jota isännöi toimittaja Jere Korkalainen. Tulevana perjantaina 10.5. klo 17.00 alkaen Hurrikaanin Pyörteissä lähetetään erikoisjaksona JYPin YouTube kanavalla livenä.

Erikoisjaksossa Jeren juttusille istahtaa JYPin puheenjohtaja Jukka Seppänen. Lähetyksessä käydään läpi JYPin ajankohtaisia kuulumisia ja keskustellaan seuran nykytilanteesta sekä tulevaisuuden kehityssuunnista. Nyt myös sinulla on mahdollisuus osallistua keskustelun aiheisiin lähettämällä kysymyksesi Jukalle ja Jerelle purtavaksi!

Lähetä kysymyksesi oheisen linkin kautta: https://link.webropolsurveys.com/S/ED3567C202075FA6.
Mahdollisimman moni kysymys pyritään ottamaan mukaan keskusteluun käytettävissä olevan ajan puitteissa.

Livelähetystä voit seurata suorana JYPin YouTube kanavalla täältä: https://youtube.com/live/9wO3NYqelL8