Ottelut ja liput

Ladataan Tapahtumat

Saipa-JYP

16.10. @ 18:30 - 21:00 EEST

Tiedot

Päivämäärä:
16.10.
Aika:
18:30 - 21:00
Tapahtumaluokka:

« All Tapahtumat

Kausikortteja myynnissä koko kauden ajan, kysy lisää JYP-toimistolta tai kävelykadun JYP-kioskilta.

Lipunmyynti runkosarjan 19-20 otteluihin

Liput kotiotteluihin: verkkokauppa, kävelykadun JYP-kioski, JYP-toimisto ja Lippupisteen omat myyntipisteet.

Lippupisteen omia myyntipisteitä Citymarket Keljo, Prisma Seppälä ja R-kioskit. Lisätietoja myyntipisteitä ja puhelinvarausten lunastamisesta

Myynnissä liput viiteen seuraavaan kotiotteluun kerrallaan. Osassa istumapaikkoja käytössä dynaaminen hinnoittelu; mitä aiemmin ostat lippusi, sen edullisemmin ne hankit. Hinnat ja ajantasainen paikkatilanne nähtävissä verkkokaupassa.

Seisomapaikat aikuisille  ja lapsille 7-12v. Opiskelijat, koululaiset (13 v.-16 v.), varushenkilöt ja eläkeläiset saavat seisomapaikkalipun edullisemmin. Alle 7-vuotiaat pääsevät vanhemman seurassa LähiTapiola Areenalle seisomakatsomoon veloituksetta.

Istumapaikat ovat kaikille saman hintaisia. Alle 2v. lapsen saa viedä sylissään istumapaikkakatsomoon. Tätä vanhemmille pitää olla oma istumapaikka kaikkien katsojien viihtyvyyden takaamiseksi.

Pyörätuolipaikat A1-kulmauksessa. Saattaja pääsee veloituksetta halliin seisomapaikalle.

Tappara, KalPa, Kärpät ja HIFK -otteluissa korotetut lippujen hinnat.

Ovimyynnistä kaikki liput + 3 €. HUOM! Ovelta ei voi lunastaa Lippupisteen puhelinpalvelun kautta varattuja lippuja, puhelinvaraukset lunastettavissa ainoastaan Lippupisteen omista myyntipisteitä!

JYPin omissa myyntipisteissä (JYP-toimisto ja LähiTapiola Areenan lipunmyynti ottelupäivinä 1 h ennen ottelun alkua) kelpaa Smartumin Saldo-kortti ja 5 € setelit, Ticket Duo Body & Mind-kortti sekä Eazybreak.

 

Ovet LähiTapiola Areenalle aukeavat 1h ennen ottelun alkua. VIP-tiloihin (Ravintola Hurrikaani, Panoraama-klubi, aitiot, BlackStages-ja BlackBox-ravintolat) ovet aukeavat 1,5 h ennen ottelun alkua.

A-ja B-käytävillä on monipuoliset kioski- ja baaripalvelut. Tarjolla perinteisten makkaroiden, lihisten, hodarien ja nakkimukien lisäksi pizzaa ja erilaisia kasvisvaihtoehtoja. A1-kulmauksessa Veikkauspiste ja B1-kulmauksessa Fanishop. Minihallissa palvelee viikonloppupeleissä Pub Karjala.

Ottelun jälkeen Ravintola Hurrikaani avoinna kaikille ja A-käytäväbaarissa 4.erä.

Sisäänkäynti A1-, A4-, B1- ja B4-kulmauksista. A1-kulmassa lipunmyynti, joka avataan tuntia ennen ottelun alkua.

JYP hyökkää kaksi kertaa A4/B4 -päätyyn. Vierasfanit sijoitetaan A1-kulmauksen Fanikatsomoon.

Ovilla varauduttava turvatarkastuksiin, varaa aikaa sisäänkäyntiin.

Liigaotteluissa valokuvaaminen järjestelmäkameroilla on aina kiellettyä kaikilta sellaisilta henkilöiltä, joilla ei asianmukaisesta akkreditoinnista kertova liivi ole puettuna ylleen. Pelitapahtuman videokuvaaminen on katsojilta aina kiellettyä.

 

LähiTapiola Areena

 

 

JYP-toimisto (ark.9-16, arkiottelupäivinä 9-14.30, viikonloppuisin suljettu )

Puistokatu 21, 40100 Jyväskylä

puh. 0207 931 000

jypliiga@jypliiga.fi

HUOM! Muutokset otteluajoissa mahdollisia.