Keskisuomalaisen jääkiekon puolesta – JYP vs. KeuPa HT

Elokuun 21. päivä tehdään LähiTapiola Areenalla historiaa, kun Liiga ja Mestis kohtaavat. Yhteistyöseurat JYP ja KeuPa HT iskevät yhteen keskisuomalaisen jääkiekon puolesta. Joukkueet eivät ole aiemmin kohdanneet, joten kyseessä on todellinen Keski-Suomen derby.

Koronaviruksen negatiivinen vaikutus talouteen tuntuu laajasti niin yrityksissä kuin yksityishenkilöissäkin. Useat urheiluseurat taistelevat tulevaisuutensa puolesta, sillä sarjojen ennen aikainen päättyminen aiheutti merkittäviä tulonmenetyksiä sarjatasosta riippumatta. Myös keskisuomalaisen jääkiekon lippulaivojen JYPin (Liiga) ja KeuPa HT:n (Mestis) taustaorganisaatiot JYP Jyväskylä Oy ja KeuPa Hockey Oy ovat haastavissa taloudellisissa tilanteissa. Nyt, jos koskaan yhteistyön merkitys korostuu ja tarvitaan innovatiivisia toimenpiteitä.

-Halusimme luoda jotain konkreettista ja ainutlaatuista tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. Lipun ostamalla saa paitsi sisäänpääsyn historialliseen otteluun, mutta myös tukee useaa keskisuomalaista kiekkoseuraa. Lipputuotot menevät JYP Jyväskylä Oy:lle, KeuPa Hockey Oy:lle sekä JYPin ja KeuPa HT:n juniorikiekkoilun tukemiseen, kommentoi JYPin asiakkuus- ja kehityspäällikkö Taneli Maasalo.

Tavoitteena on myydä 4000 kpl lippuja. Tarjolla on kaksi eri hintaista lipputyyppiä. Peruslippu maksaa 20 euroa, joka oikeuttaa sisäänpääsyn otteluun. VIP-lippu maksaa 50 euroa, joka sisältää niin ikään sisäänpääsyn otteluun sekä JYP – KeuPa HT t-paidan.

-Nyt kun fyysisiä kontakteja pyritään välttämään niin ottelun liput ovat myynnissä vain netissä, mutta tämä ei saa olla este lipun ostolle. Toivommekin, että niitä ihmisiä autetaan lipun ostossa, jotka eivät ole tottuneet asioimaan netin välityksellä. Yhteistyötä tarvitaan niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin, kommentoi Maasalo.

Toimi siis heti ja osta lippusi keskisuomalaisen jääkiekon puolesta tästä: https://www.lippu.fi/eventseries/2741193

Mikäli poikkeukselliset olosuhteet jatkuvat vielä elokuussa, ottelun uusi päivämäärä julkaistaan myöhemmin.