Konnekuljetuksen otteluennakko JYP-Pelicans 27.10.2022

JYP palaa tositoimiin viikon ensimmäisessä ottelussaan, kun Hippokselle kylään saapuu sarjan kärkikahinoissa oleva Pelicans. Viikko on hurrikaaniryhmälle erityinen, sillä ohjelmassa on vain kaksi kotipeliä.

Tähän viikkoon lähdetään kaksi voittoa alla, kun viime viikon viimeisissä peleissä kaatuivat KooKoo ja HIFK. Voittojen turvin JYPillä on 18 pistettä 16 ottelusta. Sarjasijoitus on 11.

Vastaan luisteleva Pelicans on sarjassa kolmantena, kun sillä on 15 ottelun jälkeen 31 pistettä. Merkillepantavaa on erityisesti heidän puolustuspelaamisensa, sillä lahtelaiset ovat päästäneet sarjassa vähiten maaleja. Pussinokat eivät ole päästäneet lokakuun kahdeksassa pelissä kertaakaan enempää kuin yhden maalin.

– Kun kyseessä on viikon ensimmäinen peli, valmistautuminen on merkityksellinen. Meidän pitää ottaa ilmaiset pois Pelicansilta. Heillä on myös Liigan parhaat maalivahdit, joten paljon kulminoituu maalinteon tukitoimiin, Nieminen summaa.

Katso videolta myös Aaro Vidgrenin sekä Valtteri Kakkosen ajatuksia viikosta sekä ennustukset illan ratkaisijasta.

JYP-Pelicans tänään LähiTapiola Areenalla kello 18.30. Paikkasi peliin lunastat Ticketmasterista.

Ottelu on myös Keskimaan asiakasomistajapeli, ja S-etukortilla lunastat kaksi normaalihintaista lippua yhden hinnalla. Etuhintaiset liput ovat myynnissä Ravintola Hurrikaanissa, JYP-toimistolla sekä hallin A1 lippuluukulla ennen illan ottelua.

Otteluennakon tarjoaa Konnekuljetus.