Konnekuljetuksen otteluennakko JYP-Ässät 16.11.2022

JYP palaa tositoimiin maajoukkuetauolta kolmen ottelun viikolla. Kun kauden puoliväli alkaa häämöttää, JYP on sijalla 14 ja matkaa pudotuspelipaikalle on seitsemän pistettä. Ennen maajoukkuetaukoa hurrikaaniryhmä joutui kolmen ottelun tappioputkeen. Selvä tavoite onkin alkaa kerätä pisteitä välittömästi alkukautta kovemmalla tahdilla.

– Nyt eletään sitä jaksoa, että meillä on iso halu ja toive, että peli paranisi ja sen seurauksena maalinteko ja tehokkuus paranisi, Ville Nieminen sanoo.

Ensimmäisenä vastaan tulee Ässät, joka on sarjassa yhdeksäntenä samaisen seitsemän pisteen päässä. Joukkueet kohtasivat Liigan avausviikolla, jolloin porilaiset olivat vahvempia lukemin 5–0. Nyt JYPillä on kalavelkoja maksettavana.

Joakim Kemell on poissa keskiviikon ottelusta sairastumisen vuoksi. Samalla Anton Stråka pelaa kauden ensimmäisen pelinsä JYPissä. Kyle Platzerin johtama ketju on ainoa tutussa muotissa pysyvä kolmikko. Eetu Laurikainen jatkaa maalilla.

Katso videolta Stråkan, Eetu Peltolan ja Ville Ottavaisen ajatuksia illan pelistä.

Hallilla riittää haalarihommia niin kaukalossa kuin kaukalon ulkopuolella, sillä kyseessä on kauden ensimmäinen opiskelijapeli. Nappaa paikkasi vauhdikkaan meiningin keskellä Ticketmasterista.

Otteluennakon tarjoaa Konnekuljetus.