JYP – Aaro Vidgren

Lohjalaislähtöisellä Aaro Vidgrenillä on takana ensimmäiset päivät JYPin pelaajana. 24-vuotias hyökkääjä on edustanut Liigassa Sportia ja Lukkoa, joiden riveissä Liiga-pelejä on kertynyt jo lähes 300 kappaletta.

Jyväskylästä hän hakee uralleen uusia ärsykkeitä valmennuksessa, josta on jo hieman aiempiakin kokemuksia.

– Pelasin Keuruulla ensimmäisiä miesten pelejäni “Nemon” alaisuudessa, ja siellä oli hieno yhdessä tekemisen meininki. Nemo antoi muutaman läksytyksenkin. Jukka on piinkova ammattilainen ja se paistaa päivittäisestä tekemisestä, Vidgren taustoittaa.

Vidgren on länsirannikolla profiloitunut alempien ketjujen hyökkääjäksi, mutta nyt hän haluaa myös aiempaa suurempaa kiekollista vastuuta.

– Omaan peliini on kuulunut kova kamppailupelaaminen ja haluan jatkossakin käyttää vahvuuksiani hyväksi. On helppoa sanoa haluavansa isompaa roolia, mutta töitä se vaatii. Minun pitää kehittää taito-ominaisuuksiani ja saada itseluottamusta, laituri sanoo.

– Kova vaatimustaso kuuluu asiaan, se on ainoa tapa mennä eteenpäin ja kehittyä. Paljon pitää töitä tehdä, että saa paikan 12 pelaavan hyökkääjän joukosta.

Kausikortit 2022-23 nyt myynnissä: www.jypliiga.fi

Toimittaja: Jere Korkalainen
Kuvaus ja editointi: Jiri Halttunen