Konnekuljetuksen otteluennakko JYP-Kärpät 8.12.2022

Runkosarjan puoliväli lähestyy, kun JYP pelaa jo tämän kauden ottelun numero 29. Joukkue lähtee uuteen viikkoon tappio allaan, kun lauantain huikeasta ottelusta Tapparaa vastaan jäi luu käteen. Tappion johdosta JYP on pudonnut sarjassa sijalle 12.

– Olimme todella vahvoja Tapparaa vastaan, mutta ratkaisupaikoissa huolimattomia. Kliininen kovuus jäi puuttumaan ja se oli pettymys, joka toivottavasti generoi energiaa ja huolellisuutta tälle iltaa, Ville Nieminen sanoo.

Kahden pelin viikko käynnistyy torstaina Kärppien vierailulla. Alkusyksystä joukkueet tarjoilivat yhden kauden erikoisimmista peleistä, kun JYP haki kaksi pistettä Oulusta lukemin 6–7. Oululaisryhmä on sarjassa seitsemäntenä seitsemän pistettä hurrikaanipaitoja enemmän keränneenä.Kärpät on tällä hetkellä kolmen ottelun tappioputkessa.

– Kärpät on pelannut hieman alarekisterissä. Heillä on paljon näytettävää myös itselleen, joten meidän pitää olla valmiina kovaan paineeseen, Nieminen kuvailee.

Kokoonpanopuolella Braden Christoffer on pelikiellossa, mutta Juuso Puustinen palaa kokoonpanoon. Puolustus- ja maalivahtiosastolla ei nähdä muutoksia.

Katso videolta myös Tobias Winbergin ja Sami Nikun ajatuksia.

Kärppiä vastaan on nähty perinteisesti vivahteikkaita tapahtumia. Tule siis Hippokselle huutamaan JYP voittoon! Liput nappaat tuttuun tapaan Ticketmasterista.