JYP – Turvallisuusvideo

JYPin ottelutapahtuman turvallisuusvideon tarjoaa 360 Palvelut.

Haluamme taata turvallisen ottelukokemuksen katsojille, henkilökunnalle ja joukkueille, joten noudatathan ohjeitamme. Ohjeemme alusta löydät yleisiä ohjeita ja myöhemmin lohkokohtaiset turvallisuusohjeet. Tutustuthan ohjeistuksiin huolellisesti.
Päivitämme ohjeistuksia tarvittaessa, ja kerromme mahdollisista muutoksista nettisivuillamme ja sosiaalisen median kanavissamme.

Yleiset ohjeet

Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että THL:n ohjeen mukaisesti yleisötilaisuuteen ei saa tulla, jos on mitään covid-19-tautiin sairastumiseen viittaavia oireita.

Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky. Lisätietoa tyypillisistä oireista ja toimintaohjeet tartuntaa epäiltäessä: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/oireet-ja-hoito-koronavirus

Osallistumalla tapahtumaan asiakas vakuuttaa olevansa tietoinen siitä, että edes asianmukaisen suoja- ja hygieniakäytännön täysi toimeenpano sekä kaikkien kohtuullisten hygieniatoimenpiteiden noudattaminen eivät kokonaan poista asiakkaalle muodostuvaa tartuntariskiä koronavirustautiin (COVID-19) tai muun taudinaiheuttajan aiheuttamaan sairauteen.

HUOM!

Älä tule tapahtumaan, jos olet sairas tai sinulla on mitään covid-19-tautiin sairastumiseen viittaavia oireita.
Saavu ajoissa paikalle ruuhkan välttämiseksi.
Huolehdi käsihygieniasta (pese kädet ja käytä käsidesiä, jota on tarjolla Areenalla).
Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä (mahdollista ostaa myös Areenalta).
Yski ja aivasta oikein – käytä nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.
Noudata vähintään 1–2 metrin turvaväliä.

LähiTapiola Areena on jaettu neljään lohkoon, joilla jokaisella on oma sisäänkäynti, myyntipisteet ja wc-tilat. Lohkojen välillä ei ole mahdollista liikkua ottelutapahtuman aikana. Lohkoissa ei ole numeroituja istumapaikkoja, vaan saat valita oman istumapaikkasi. Voit istua vierekkäisillä paikoilla oman seurueesi kanssa, mutta jätä muihin katsojiin riittävä turvaväli.

Lohko 1:
A1, A2, C1, C2, seisomakatsomo A1
Lohkon 1 sisäänkäynti: A1 kulma

Lohko 2:
A3, A4, D3, seisomakatsomo A4
Lohkon 2 sisäänkäynti: A4 kulma

Lohko 3:
B1, B2, C3, C4, seisomakatsomo B1
Lohkon 3 sisäänkäynti: B1 kulma

Lohko 4:
B3, B4, D2, seisomakatsomo B4
Lohkon 4 sisäänkäynti: B4 kulma

Pyörätuolikatsomot ja inva-WC:t sijaitsevat lohkoissa 2 ja 4.

PALVELUT JA ANNISKELU

Jokaisesta lohkosta löytyy myyntipisteet, WC:t ja anniskelumahdollisuudet. Poikkeustilan vuoksi suosimme maksamisessa lähimaksua.

LIPUNMYYNTI – OSTA LIPUT ENNAKKOON!

Turvallisuussyistä liput harjoitusotteluihin myydään vain ennakkoon.

ENNAKKOMYYNTIPISTEET

www.Lippu.fi
www.jypliiga.fi
Prisma Seppä
Citymarket Keljo
R-kioskit

KAPASITEETTI 2000 katsojaa

Kaikkiin neljään lohkoon otetaan maksimissaan 500 katsojaa / lohko, joten katsomoissa on riittävän väljää ja mahdollisuudet hyviin turvaväleihin ja -etäisyyksiin ovat kunnossa.

HALLISTA POISTUMINEN

Ottelutapahtuman päätyttyä noudata turvallisuusohjeita ja käytä malttia. Älä ruuhkauta oman lohkosi uloskäyntejä. Muista turvavälit myös hallin ulkopuolella.

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

Miten ottelutapahtumassa huolehditaan hygieniasta?

Noudatamme viranomaisten antamia ohjeistuksia käsi- ja yskimishygieniaan liittyen. Käsidesiä on tarjolla sisäänkäynneillä (No Touch käsidesiautomaatit), wc-alueilla ja palvelupisteillä. Asiakkaita muistutetaan hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta infokylteillä sekä mediakuutiolla näytettävällä videolla.

Miten turvaväleistä huolehditaan katsomoissa?

LähiTapiola Areenaan katsomolohkoihin myydään lippuja rajatusti niin, että turvavälien säilyttäminen on mahdollista. Paikat eivät ole numeroituja, joten omassa katsomolohkossaan voi vapaasti hakeutua sellaiselle paikalle, että välimatka viereisiin seurueisiin on riittävä. Ethän istu tuntemattoman seurueen välittömään läheisyyteen, vaan kunnioitat heidän tilaansa. Henkilökunta voi huomauttaa ja pyytää seuruetta siirtymään, jos yleisössä ollaan liian tiiviisti.

Pitääkö tapahtumassa käyttää kasvosuojainta?

Suosittelemme vahvasti kasvosuojaimen käyttöä ottelutapahtumissamme. JYP-kasvosuojaimia on myynnissä Areenan kaikissa lohkoissa myyntipisteillä. Voit tuoda myös oman kasvosuojaimen otteluun.
Kuka on tehnyt JYPin turvallisuusohjeet poikkeusaikoina?

JYPin turvallisuusohje on koostettu yhdessä kaikkien Liiga-seurojen kanssa. Lisäksi apuna on käytetty muun muassa lääkäreiden asiantuntemusta sekä paikallisen aluehallintoviraston ohjeistuksia LähiTapiola Areenan erityispiirteet huomioiden.