HPK kävi ryöstöretkellä

HPK haki voiton JYPistä launtaina, kun Kerho nappasi pienoisen niskalenkin maalein 3-2. Ottelusarja on HPK:lle nyt kiinnityksin 2-1.

Kerho avasi maalitilit avauserässä, kun Joonas Lehtivuori kilautti riman kautta ylänurkkaan ajassa 15.16. Heti seuraavaan vaihtoon onnistui puolestaan JYP. Jerry Turkulainen huudatti kotiyleisöä lyömällä kiekon rysään maalin edestä. Syötöt Juha-Pekka Hytöselle ja Mikko Kuukalle.

JYP siirtyi vielä ensimmäisessä erässä johtoon, kun Jani Tuppurainen päätti pitkän kuivan kautensa ja löi kiekon häkkiin.

Toisessa erässä JYP aloitti vahvasti, mutta ratkaiseva osuma jäi tekemättä. Päätöserässä HPK löi all-in ja se palkittiin. Ajassa 58.02 Sakari Manninen tasoitti pelin ilman maalivahtia.

Voittomaali nähtiin vasta viidennessä erässä, kun ajassa 80.25 Antti Nikkilä tälläsi ratkaisun.

– Pystyttiin parantamaan eilisestä. Harmi että ei saatu toisessa erässä maaleja paikoista. Jatkoajalla oli molemmilla samanlaiset mahkut, JYP-valmentaja Marko Virtanen summasi.

– Oli kyllä kova peli. JYP tuhosi 40 minuuttia pelistä. Heillä oli enemmän jalkaa. Viimeisessä erässä oli tasaisempaa. Olen tyytyväinen joukkueen sitkeyteen. Itseluottamus ratkaisi tänään, HPK-käskyttäjä Antti Pennamen puolestaan totesi.