JYP taipui HPK:lle – edessä Game 7!

JYP taipui HPK:lle perjantaina Hämeenlinnassa maalein 5-2. Ottelusarja on siis tasan 3-3 ja legendaarinene Game 7 pelataan huomenna lauantaina Synegia-areenalla. Ottelu alkaa kello 17.00.

Ottelun avauserään JYP tuli todella vahvasti. Se ei kuitenkaan riittänyt, kun HPK rankaisi JYP-puolustuksen virheestä ja Sakari Manninen laukoi ottelun avausmaalin jo vajaan kolmen minuutin pelin jälkeen.

Avauserässä JYP pelasi hyvää vieraspeliä, mutta maalit jäivät uupumaan. Sitten toisen erän alkuun tuli iso musta hetki. Ensin ajassa 23.17 Juha Koivisto iski HPK:n toisen maalin ja vajaat kaksi minuuttia myöhemmin asialla oli Teemu Turunen.

Sen jälkeen JYP vaihtoi maalivahtia ja Jussi Olkinuoran tilalle luisteli Pekka Tuokkola. ”Peki” otti heti muutaman maukkaan kopin. JYP painosti ja haki tasoitusta, muttta kesken kaiken Eero Somervuori löi ylivoimalla HPK:n jo 4-0-johtoon.

Kapteeni Juha-Pekka Hytönen kavensi vielä toisen erän lopussa JYPille. Kolmas erä oli JYPin heiniä, mutta maalille asti ei päästy. Lopulta päävalmentaja Marko Virtanen pelasi ”hevosmiehen” elkein jo viisi minuuttia ennen summeria ottamalla maalivahdin pois.

Joonas Nättinen kavensi vielä 4-2:een, mutta sen lähemmäksi eivät JYPin eväät tällä kertaa riittäneet. Loppulukemat iski tyhjiin Petteri Nikkilä.

Ottelusarja jatkuu huomenna Synergia-areenalla. Osta lippusi ja kannusta JYP välieriin TÄMÄN LINKIN kautta.