Suomela ratkaisi JYPille avausvoiton!

JYP otti ensimmäisen voiton puolivälieräsarjassa Hämeenlinnan Pallokerhoa vastaan, kun keskiviikon taistosta loppulukemat kirjattiin JYPin hyväksi osumin 3-2.

– Alku ei ollut sellaista peliä kuin haluttiin. Ylihidasta kiekollista peliä. Koko ajan homma kuitenkin parani ja ei siinä mitään. Ihan hyvin saatiin luotua maalipaikkoja. Hyvä alku saatiin tälle ottelusarjalle, päävalmentaja Marko Virtanen kommentoi.

Kova oli taistelu. Periksi ei annettu tuumakaan. JYP kellähti jo kahden maalin takamatkalle, kun HPK:lle maalasivat Eero Somervuori sekä Joonas Lehtivuori.

Mitä teki JYP? Näytti kaikille, että joukkue ei pienestä hätkähdä. Ensin Michel Miklik kuittasi kavennuksen upealla rannelaukauksella. Slovakki isk kiekon harmittomasta paikasta putken kautta ylämummoon!

Kolmannessa erässä tasoituksesta vastasi Il Capitano Juha-Pekka Hytönen ajassa 48.58. Lopulta JYPin sankariksi nousi jatkoajalla Antti Suomela, joka laukoi ottelun voittolukemat.

– Mukava se on onnistua paikoista. Oli kyllä superhyvä fiilis maalin jälkeen, Suomela hehkutti.

Jatkoa varten sävel on selvä. HPK:lle pitää laittaa luu kurkkuun heti alusta asti.

– HPK sai tänään liikaa paikkoja. Me ei ehkä oltu ihan hereillä alusta asti. Mistä se johtuu? En tiedä. Kaverilla oli sama tilanne. Nyt on kuitenkin hanat auki ja antaa mennä vaan, Suomela paalutti.