JYP taipui Kuopiossa – taistelu jatkuu huomenna!

JYPin ja KalPan käsittämätön välieräsarja sai jatkoa keskiviikkona Kuopiossa. KalPa vei voiton maalein 2-0 (1-0, 1-0, 0-0) ja johtaa ottelusarjaa nyt 3-2.

Jo viidettä kertaa voittajajoukkue nollasi vastustajansa! Silti kyseessä oli jälleen tiukka maalin peli. Ottelusarja on katkolla huomenna KalPalle Jyväskylässä, mutta Hurrikaani vie taistelun takuuvarmasti Game Seveniin!

Avauserässä JYP sai murheellisen alun. Kolme kaksiminuuttista avauskympille ja KalPa sai kaivatun avausmaalinsa. Janne Keränen karkasi ylivoimalla läpiajoon ja niittasi kiekon verkkoon Joonas Lyytisen syötöstä.

Toisessa erässä puntit hieman tasoittuivat, joskin KalPa paineisti varsinkin avauskympin. JYP pääsi ottelun puolivälin jälkeen vihdoin peliin kiinni, mutta sitten harmittava oman pään virhe kostautui. Antti Suomela menetti kiekon ja Miikka Pitkänen käytti tilaisuutensa. KalPa 2-0-johtoon ajassa 34.30.

– Alku oli meiltä todella vaatimaton. Ei päästy omalle tasolle. KalPa sai siitä maalin ja momentumin. Vasta 2-0-maali meidän pahasta kiekonmenetyksestä herätti meidät siihen, miten paljon töitä pitää tehdä, JYP-valmennuksen Ari-Pekka Siekkinen sanoi.

– Toki siinä on sekin puoli, että KalPa alkoi puolustamaan ja saatiin sitä kautta paikkoja.

Päätöserä oli selkeästi JYPin paras ja heti alkuun Joonas Nättinen oli lähellä maalintekoa. Kiri jäi kuitenkin suutariksi, vaikka JYP yritti kavennusta kolme ja puoli minuuttia ilman maalivahtia.

– Paljon enemmän meidän pitää raapia itsestämme irti, jos mielitään finaaleihin. Piippuun jäi yritys tällä kertaa ja pahasti, Siekkinen manasi.

– Luojan lykky on se, että huomenna päästään vielä pelaamaan. Kotihallissa meillä on paikka näyttää ihmisille, mihin me oikeasti pystytään. Voitolla viedään homma seiskapeliin lauantaille Kuopioon ja sitten on taas ihan uusi tilanne edessä, Siekkinen jatkoi.

Taistelu jatkuu siis huomenna kiirastorstaina Synergia-areenalla. Osta lippusi huikeaan kuudenteen välierään TÄMÄN LINKIN kautta. Homma ei ole missään nimessä ohi! Kaksi voittoa ja JYP on finaaleissa!