Taistelu jatkuu Synergialla – JYP vs. KalPa osa 6!

Hurrikaani on tänä iltana Synergia-areenalla tiukassa paikassa! KalPa johtaa välieräsarjaa kiinnityksen 3-2, joten JYPin on pakko taistella voitto tänään, jotta sarja saadaan venytettyä lauantain Game Seveniin.

Keskiviikkona KalPa oli tyly isäntä Niiralanmontussa, mutta se on jo pyyhitty pois hurrikaaninuttujen mielestä. Tänä iltana Synergialla on vain yksi isäntä ja se on JYP!

– Eilen meillä jäi kyllä yritys pahasti piippuun. Luojan lykky on se, että tänään on vielä mahdollisuus näyttää kaikille, mihin me oikeasti pystytään, JYP-valmennnuksen Ari-Pekka Siekkinen sanoo.

– Tänään kun ollaan omalla tasolla ja pystytään voittamaan, niin edessä on Game Seven. Sitten onkin tarina taas uusi, Siekkinen jatkaa.

JYPin on kaivettava jälleen esiin se playoffs-kiima, joka siivitti joukkueen voittoon 3. ja 4. osaottelussa.

– Kun me löydetään se oma taistelu ja peli sekä tietty himo, niin meitä on todella vaikea voittaa. Nyt me näytetään kotiyleisölle, että me ollaan finaalipaikan arvoisia, Kenkä vakuuttaa.

JYPin kokoonpanossa on tapahtunut muutoksia sitten eilisen. Michel Miklik nousee Anssi Löfmanin johtamaan ketjuun ja Janne Kolehmainen puolestaan siirtyy slovakin paikalle kapteeni Juha-Pekka Hytösen hyökkäystrioon.

Robert Rooba on palannut kokoonpanoon ja tuo tuoretta voimaa Antti Suomelan ja Joonas Nättisen rinnalle. Nelosketjuun on puolestaan nostettu ikitaistelija Joel Sund.

Pakkiparit ovat palanneet ”ennalleen”, kun Nolan Yonkman on siirtynyt takaisin Sami Nikun pariksi. JYPin maalia vartioi tuttuun tyyliin Jussi Olkinuora.

Taistelu on kaikkea muuta kuin ohi! Tule tänä iltana paikan päälle ja kannusta JYP voittoon. Jyväskylä ja JYP loppuun asti!

Osta oma lippusi illan kuumaan kiekkotrilleriin TÄMÄN LINKIN kautta.

 

JYP kohtaa KalPan seuraavalla kokoonpanolla:

1: Jani Tuppurainen – Anssi Löfman – Michel Miklik

Sami Niku – Nolan Yonkman

2: Janne Kolehmainen – Juha-Pekka Hytönen – Janne Tavi

Urho Vaakanainen – Mikko Kalteva

3: Robert Rooba – Antti Suomela – Joonas Nättinen

Niklas Friman – Mikko Kuukka

4: Tuomas Pihlman – Henri Kanninen – Joel Sund

Juuso Vainio

Maalissa: Jussi Olkinuora (Pekka Tuokkola)