JYP ja Myrsky ratkaisivat voiton – HPK oli Hurrikaanille suupala!

JYP saalisti toisen kotivoittonsa tälle viikolle, kun lauantaina kotikaukalossa LähiTapioala Areenalla HPK kaatui maalein 4-1 (2-0, 1-0, 1-1). Torstaina JYPin haaviin jäi Ilves.

Syke se on hurrikaanillakin – Pelisykkeet tarjoaa Firstbeat.

JYPin hurrikaani iski jo avauserään kahden maalin arvoisesti. Heti 52 sekunnin pelin jälkeen Jarkko Immonen ohjasi 1-0-maalin Mikko Mäenpään ja Jani Tuppuraisen syötöistä.  Erän loppuun maalin iski Joonas Nättinen syöttäjänä jälleen Immonen.

Immonen on tehoillut viime pelien onnistumisilla itsensä koko Liigan pistepörssin kärkeen (3+9=12). JYPin Juuso Puustinen on toisena tehoin 8+3=11.

– Joskus osuu ja joskus ei. Sellaista se on. Aika ehjä 60-minuutttinen pelattiin. Ei mitään huippua mutta kuitenkin ihan ok, Immonen vähätteli ominaiseen tyyliinsä.

-Vahvuus meillä on ollut koko ajan, että neljä kovaa kenttää painaa päälle. Äijiä tippui tänään pois, mutta pystyttiin myllyttämään koko ajan.

Toisessa erässä Robert Rooba vei JYPin jo kolmen maalin johtoon. Immonen osui vielä ylivoimalla, mutta myös HPK sai maalitilinsä auki, kun Janne Lahti laukoi hämeenlinnalaisten lohtuosuman.

– Hyvä peliin tulo ja alku. Ukkoo putos pois ja sitten vielä Sundin kymppi päälle Ne jotka tarvitsi ja halusi vastuuta, niin ne otti sitä. Mikään ei heiluttanut joukkueen harmoniaa. Olen todella tyytyväinen joukkueen esitykseen, päävalmentaja Marko Virtanen summasi.

Liiga jää LähiTapiola Areenan osalta pienelle tauolle, mutta Euroopan parasta kiekkoa pelataan tiistaina! CHL-liigassa JYPin vastaan asettuu valkovenäläinen Neman Grodno. Osta lippusi valkovenäläisten kaatoon TÄSTÄ LINKISTÄ.

Myrsky ja Hippo. Kuva: Jiri Halttunen.