JYP murskasi TPS:n – paluu voittokantaan upealla tavalla!

Niinhän siinä kävi mitä odotettiin. JYP katkaisi tappioputkensa Turussa lauantaina. Ja millä tavalla! Hurrikaani puhalsi TPS:n maan rakoon lukemin 6-1 (3-0, 3-1, 0-0). 

Hurrikaani valloittaa sydämet! Ottelusykkeet tarjoaa Firstbeat.

Jo perjantaina Tapparaa vastaan JYP oli tehokas ja lauantaina myös puolustus oli täyttä rautaa. Hurrikaanipaidat myrskysivät jo avauserään kolme komeaa maalia.

– Erinomainen startti löi tahdit ottelulle. Eilen meillä oli kova peli ja nyt oltiin heti avausvaihdosta lähtien asialla. Saatiin heti juonesta kiinni ja tuntui, että kaikki meni sisään, pisteet 1+2 nakuttanut Joonas Nättinen totesi.

Ottelu ehti vanhentua vain reilun minuutin, kun vastahyökkäyksen päätti maaliin Nättinen. Syöttöpiste osumaan merkittiin Jani Tuppuraiselle. Erän puolivälin jälkeen oli puolestaan Tuppuraisen vuoro onnistua. Hieno maali ylivoimalla, johon syöttöpisteet nappasivat Juuso Puustinen sekä Mikko Kalteva. Avauserän JYP-myrskyn huipensi Micke Saari.

– Meillä on ollut viime pelien aikana nouseva trendi. Tänään avauserän maalit nostivat itseluottamuksen tappiin. Tuntui, että kaikki onnistui, Nättinen maalaili.

Toisessa erässä JYPin meno sen kuin yltyi. Maalinteossa onnistuivat Jerry Turkulainen, pitkän kuivan kautensa päättänyt Juuso Puustinen sekä uransa avausmaalin iskenyt Anttoni Honka. Vasta 17-vuotias Honka on tullut ryminällä mukaan liigakarkeloihin. Vyöllä on nyt neljä ottelua ja tehot 1+3. Eli nuorukainen on tehoillut piste per peli tahdilla.

Toisen erän puolivälissä Olli Juolevi kavensi TPS:lle, mutta se oli enemmän kuin laiha lohtu kotijoukkueelle. JYP oli kaikessa edellä turkulaisia. Erittäin makoisa voitto JYPille sarjakakkosesta. Kolmen pisteen myötä Hurrikaani nousi sarjataulukossa viidenneksi.

JYPillä on takanaan hankala jakso, mutta nyt peli on jälleen uomissaan.

– Varmasti itseluottamus näin alkukaudesta on vaihdellut, mutta se on ihan normaalia tässä vaiheessa. Tässä tulee takuuvarmasti monenlaista vielä vastaan kauden edetessä. Joukkue on koko ajan kuitenkin luottanut, että peli loksahtaa taas paikoilleen, Nättinen sanoi.

Myös Nättiselle itselleen peli oli huikea kolmen tehopisteen muodossa.

– Sattui mies olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Hiljaista on ollut pisteiden muodossa, niin oli kiva välillä onnistua, Näde tokaisi.

JYPin maalilla Eetu Laurikainen otti tärkeitä torjuntoja. Laurikaiselle mukavat 24 torjuntaa.

Pitkään ei ehdi JYP huilata ja nautiskella voitosta, sillä jo tiistaina on edessä CHL-liigan ensimmäinen pudotuspelikierros ja sen ensimmäinen osaottelu. Vastassa on kotikaukalossa Tappara! Revanssihenkeä on siis ilmassa.

Osta liput Tappara.otteluun TÄSTÄ LINKISTÄ. Kaikki istumapaikat 19 € ja seisomapaikat 10 €. Alle 7- vuotiaat veloituksetta LähiTapiola Areenalle seisomapaikoille. Nopeimmat vie parhaat paikat!