JYP taipui hurjan taistelun jälkeen Tapparalle

Halloween-perjantai oli monta kertaa lähellä tarjota JYP-faneille sitä kauneinta herkkua – voittoa. Se jäi kuitenkin haaveeksi, kun puolustava Suomen mestari Tampereen Tappara haki voiton Jyväskylästä jatkoajan jälkeen maalein 5-4 (1-1, 3-2, 0-1, 0-1). 

Ottelusykkeet tarjoaa Firstbeat.

Vähän siinä tunnusteltiin, ehkä vähän ihmeteltiin. Mutta sitten räjähti. Il Capitano Juha-Pekka Hytönen iski laatan verkkoon ajassa 14.44. Tappara kuitenkin punnersi avauserässä tasoihin Jere Karjalaisen maalilla.

Avauserän jälkeen peli on historiaa tai jopa fantasiaa. Vastakkain JYP ja Tappara. Maaleja ladotaan yhteensä yhdeksän kappaletta! Voittajana ikävä kyllä Tappara 5-4 jatkoajan jälkeen. Ratkaisuniitin iski Sebastian Repo.

– Taisteltiin kyllä ihan loppuun asti. Tosi harmittava tappio oli. Aika huono maku jäi suuhun, JYPin Antti Suomela kommentoi.

JYPin paidassa pistenikkareina häärivät tehoin 1+1 kapteeni Hytönen, Juuso Puustinen ja Suomela. Maalinteossa onnistui myös kovassa vireessä iskevä ”Viron Roenick” Robert Rooba.

– Saatiin hyvin mylläkkää Tapparan päätyyn. Liika päästettiin kuitenkin omiin. Meillä oli paikat, mutta niin oli kaverillakin. Tasainen peli se oli, Suomela summasi.

JYPin taistelu pisteistä jatkuu heti huomenna lauantaina Turussa, kun vastassa on TPS.

Tappara on vastassa jälleen ensi tiistaina, silloin CHL-liigan merkeissä. Nappaa lippusi TÄHÄN TAISTOON!