JYPille upea voitto Mikkelistä – Laurikaiselle nollapeli

JYP jatkoi upeaa menoaan jääkiekkoliigassa torstaina, kun Mikkelin Jukurit kaatui vieraskentällä maalein 3-0 (2-0, 0-0, 1-0). Eetu Laurikainen pelasi ensimmäisen JYP-nollapelin tälle kaudelle!

JYP tuli todella vahvasti avauserään ja laittoi mikkeliläisyleisön hiljaiseksi. Jukurit-luotsilla Risto Dufvalla oli 600. liigapelin juhlaottelu, mutta Hurrikaani ei sitä juuri kunnioittanut.

Avauserään JYP karkasi kahden maalin johtoon, kun ensin Micke Saari raapi kiekon maaliviivalta sisään. Pitkästä videotarkistuksesta huolimatta osuma lopulta hyväksyttiin. Ajassa 12.10 JYP iski jälleen, kun Robert Rooba latoi niin ikään maaliviivalta kiekon sisään. Rooba on tehoillut 11 peliin kuusi maalia, mikä ylittää virolaishyökkääjän yhden kauden maaliennätyksen jo tässä vaiheessa!

– Meidän avauserä oli todella hyvä. Toisessa erässä Jukurit pääsi mukaan, mutta me puolustettiin hyvin. Voitto on aina voitto, JYP-hyökkääjä Arttu Likola totesi.

Toisessa erässä Jukurit loi painetta, mutta JYP puolusti hyvin. Eetu Laurikainen oli viimeinen lukko Hurrikaanin maalilla. Kolmannen erän alkuun kapteeni Juha-Pekka Hytönen iski tärkeän 3-0-maalin ylivoimalla. Siitä Jukurit ei enää toipunut, vaikka pääsi kokeilemaan vielä kolme kertaa ylivoimaa.

JYP jatkaa vieraskaravaania lauantaina Oulussa, kun vastassa on Kärpät.

– Niillä on tosi työteliäs ja luisteluvoimainen joukkue. Siihen pitää vastata, Likola sanoo.

Seuraavan kerran JYP nähdään kotikaukalossa LähiTapiola Areenalla 13. lokakuuta perjantaina, kun vastassa on Porin Ässät. Osta lippusi TÄMÄN LINKIN kautta.