Odotettu JYP-sovellus julki

JYP-sovelluksella pidät joukkueen ja JYPin aina mukanasi. Sovellus yhdistää joukkueen, käyttäjät ja kumppanit uudella tavalla. Saat uusimmat uutiset, voit ostaa lippuja ja fanituotteita sekä saat uniikkeja kumppanietuja, jotka ovat vain sovelluksen käyttäjille. Sovellus ilmoittaa aina kun JYP tekee tärkeimmän eli maalin.

Aloitussivulta näet seuraavan ottelun tai käynnissä olevan ottelun seurannan, uutiset, tarjouksen ja JYP-tuben. Valikosta löytyy pelaajien kuvat ja tiedot, sarjataulukko, ottelukalenteri, liput, ottelutuotteet ja uudet tarjoukset.

Sovelluksella ostat helposti seisomapaikkaliput ja suosituimmat ruokacombot. Maksu tapahtuu maksukortilla, myös Visa Electron toimii. Ostamasi liput ja tuotteet siirtyvät sovelluksen Lippulompakkoon. Saapuessasi otteluun ja halutessasi käyttää ostamiasi tuotteita, avaat sovelluksen Lippulompakon. Avaa valitsemasi lippu tai tuote ja ojenna puhelin JYPin henkilökunnalle, joka repäisee lipun virtuaalisesti puhelimesi näytöltä. Voit myös lahjoittaa sovelluksen kautta lipun tai ottelutuotteita toiselle sovelluksen käyttäjälle.

Hanki sovellus sovelluskaupastasi. Ole nopea ja saat etuja!

JYP lahjoittaa 500 ensimmäiselle sovellukseen kirjautuneelle mobiilipääsylipun 31.10 pelattavaan JYP-Tappara CHL-otteluun. 300 ensimmäistä saa vielä lisäksi upean car flagin!

Liput toimitetaan suoraan sovelluksen Lippulompakkoon la 21.10. Saat ilmoituksen lauantaina sovelluksen oikean yläkulman ilmoituskeskukseen, jos olet ollut 500 ensimmäisen kirjautujan joukossa.

Mikäli luet tätä Android tai iOS älypuhelimella, pääset lataamaan sovelluksen TÄSTÄ.