JYP taisteli upean voiton Oulusta – Olkinuoralle huikea nollapeli!

JYP venyi uskomattomaan suoritukseen Oulun Raksilassa tiistai-iltana, kun Kärpät kaatui upean taistelun jälkeen maalein 1-0 (1-0, 0-0, 0-0). JYP on ensimmäinen joukkue, joka on tällä kaudella peitonnut sarjakärjen Oulussa varsinaisella peliajalla. 

Hurrikaani sulattaa sydämet – Otteluraportin tarjoaa Firstbeat

– Puhuttiin pelin jälkeen kopissa, että tämä oli juuri sitä, mitä haettiin. Iso taisteluvoitto kovasta paikasta ja kaikki jätkät laittoivat ihan kaiken likoon. Aina ne on Kolehmaiset ja Kuukat syöneet kilokaupalla kiekkoja, mutta nyt niihin talkoisiin osallistui jokainen, JYP-puolustaja Mikko Mäenpää hehkutti pelin jälkeen.

– Me todella tarvittiin tällaista onnistumista ja nyt tiedetään mitä se vaatii, että voi voittaa tässä sarjassa kovia pelejä. Tämä tulee varmasti antamaan meille paljon voimaa kevääseen, Miksa jatkoi.

JYPin suurin sankari oli ehdottomasti maalivahti Jussi Olkinuora, joka torjui nollapelin kopaten muhkeat 42 torjuntaa. Vaikka Olkinuora oli eleettömän varma maalillaan, myös puolustuspeli toimi huikealla tavalla. Kärpät ei juuri päässyt avopaikoille.

– Tämä on joukkuepeliä ja näin se toimii. Nyt me pelattiin todella yhdessä. Jos joku jätkä jäi potkun jälkeen, niin toinen paikkasi. Hieno reissu ja nyt on mahtavaa lähteä joulua viettämään perheiden pariin, Mäenpää nautiskeli.

JYPin maalin viimeisteli avauserässä Micke Saari, jolle osuma oli kauden neljäs. Syöttöpisteet Jaakko Jokiselle sekä pisteputkeaan jatkaneelle kultakypärä Antti Suomelalle. JYP tappoi hienosti avauserässä Kärppien momentumin ja pääsi pikku hiljaa peliin mukaan. Saari viimeisteli maukkaan pukukoppimaalin ajassa 19.42.

Toisessa erässä Kärpät oli jälleen useammin JYPin päädyssä, mutta myös Hurrikaani loi muutaman maukkaan maalipaikan. Päätöserässä Kärpät haki vimmatusti tasoitusta, mutta JYPin tiivis viisikkopuolustus kesti paineen loppuun saakka.

– Meillä on tiukka syksy takana, mutta nyt voi vähän palautella ja nauttia joulusta perheiden parissa. Mahtavaa palata bussilla Suomen Ateenaan JYPinkylään voitto takataskussa. Nyt me on varmasti joka jätkä ymmärretty, mitä tämä homma vaatii, Mäenpää päätti.

Voittonsa myötä JYP nousi sarjataulukossa neljänneksi.

Seuraavan kerran JYP pelaa Tapaninpäivänä 26. joulukuuta kotikaukalossa LähiTapiola Areenalla. Perhepelissä vastassa on Mikkelin Jukurit. Tarjolla on jälleen rutkasti mahtavia lipputarjouksia! Lätkä on parasta paikan päällä! Osta lippusi TÄMÄN LINKIN kautta.