JYPille kitkerä tappio Sportin vieraana

JYP joutui tositoimiin toisen kerran vuorokauden sisässä, kun eilisen riemukkaan Brno-voiton jälkeen keskiviikkoiltana Hurrikaani pelasi Vaasassa. Vahvasta alustaan huolimatta JYP koki kitkerän tappion Sportille maalein 2-4 (1-1, 1-2, 0-1). 

Otteluraportin tarjoaa Firstbeat.

Raskaan Tshekin reissun väsymystä ei joukkueessa näkynyt ensimmäisessä erässä. JYP loi vahvasti heti painetta Sportin päätyyn ja se palkittiin jo ajassa 02.30, kun Jani Tuppurainen ujutti komean osuman. Syöttöpisteet avausmaaliin Ossi Ikoselle sekä Nolan Yonkmanille. Sport sai tovia myöhemmin tasoituksen ylivoimalla, kun Markus Nenonen onnistui.

Avauserässä Sportin maalivahti Mika Järvinen joutui venymään kiekon tielle 16 kertaa. Järvinen kuului ehdottomasti kotijoukkueen avainpelaajiin napaten ottelussa 35 koppia. Toisessa erässä JYP meni johtoon ajassa 30.08, kun komean ylivoimakuvion päätti Jerry Turkulainen. Maalin alustivat Henri Kanninen ja Antti Suomela.

Sport sai harmillisesti kaksi nopeaa maalia toisen erän jälkimmäisellä puoliskolla. Ensin osui Jesse Paukku ja puolitoista minuuttia myöhemmin Joel Kiviranta. Päätöserässä Sport puolusti vahvasti, mutta JYP teki kaikkensa ja taisteli hyvin väsyneillä jaloilla. Loppukiri tyssäsi, kun Tomi Körkkö löi tyhjään maaliin loppulukemat.

– Sport oli tänään himokas ja nälkäinen. He ovat tehneet viime aikoina kovasti töitä ja se alkaa näkyä. Tiukka peli kaiken kaikkiaan. Me oltiin tuon verran heikompia. Eipä tästä sen enempää, päävalmentaja Marko  Virtanen summasi lyhyesti.

Virtanen ei halunnut laittaa tappiota tiistain raskaan Tshekin reissun piikkiin.

– Ei sen taakse voi mennä. Se oli kaikkien tiedossa tämä aikataulu. Tänään suoritus vain oli tämä, eikä se riittänyt voittoon, Virtanen totesi.

JYP saa nopeasti tilaisuuden palata takaisin voittojen tielle, kun perjantaina LähiTapiola Areenalle saapuu Hämeenlinnan Pallokerho. Kyseessä on JYPin viimeinen kotiottelu ennen joulua. Lätkä on parasta paikan päällä! Tule todistamaan CHL-liigan välieriin edenneen hurrikaanijoukkueen taidot. Osta oma lippusi otteluun TÄMÄN LINKIN kautta.