JYPin kiri ei riittänyt Hämeenlinnassa – HPK vei voiton

JYP koki karvaan tappion Hämeenlinnassa torstaina, kun HPK oli parempi maalein 5-3 (1-0, 3-2, 1-1). Kotijoukkue ratkaisi ottelun toisessa erässä latomalla kolme maalia kahdeksaan minuuttiin. 

Otteluraportin tarjoaa Firstbeat.

Tasaisessa avauserässä ei kummassakaan päässä paljon maalipaikkoja nähty. HPK kuitenkin siirtyi johtoon ylivoimalla ajassa 10.22, kun Teemu Turunen ohjasi maalin. Toisessa erässä näytti JYPin kannalta jo melko pahalta, kun Otto Paajanen ja Eetu Tuulola onnistuivat jälleen ylivoimalla. Hetkeä myöhemmin Oula Palve vei HPK:n jo neljän maalin johtoon.

JYP ei kuitenkaan lannistunut, vaan iski kaksi tärkeää kavennusmaalia toisen erän loppuun. Ensin puhui Joonas Nättisen pyssy ylivoimalla ja tovia myöhemmin Mikko Mäenpää tälläsi JYPin 4-2-maalin. Kolmannen erän alkupuolella Jarkko Immonen toi Hurrikaanin jo maalin päähän. Immosen maaliin toisen syöttöpisteen kirjautti Alex Lindroos. Tehopiste oli JYP-puolustajalle liigauran ensimmäinen.

JYPin kiri katkesi ajassa 51.50, kun Paajanen laukoi ylivoimalla illan toisen osumansa. Sanomattakin on selvää, että varsinkin alivoimapelissä jäi petrattavaa. JYP otti pelissä kuusi kahden minuutin jäähyä ja HPK rankaisi ylivoimalla neljä kertaa.

Turpaan tuli tällä kertaa. Siinä ei turhat selittelyt auta. JYPin sisäisessä pistepörssissä tilanne on silti kutkuttava. Kultakypärä Antti Suomela päätti neljän ottelun pisteettömän putkensa kuittaamalla nimiinsä yhden syötön. Jarkko Immonen puolestaan teki pisteet 1+1 ja nousi pisteen päähän Suomelasta. Jani Tuppuraisen kaksi syöttöpoistettä nostivat miehen Suomelan kanssa tasapisteisiin. Allulla on enemmän maaleja tehtynä, joten lauantain Pelicans-ottelussa Tuppurainen kantaa kultaista kypärää.

JYP hakee paluuta takaisin voittojen tielle jo lauantaina kotikaukalossa LähiTapiola Areenalla, kun vastassa on Lahden Pelicans. Takuuvarmasti tunteikas ja kiihkeä kiekkotrilleri luvassa. Osta lippusi TÄMÄN LINKIN kautta.