JYPille upea voitto Lukosta – Laurikainen torjui nollapelin

JYP nappasi komean voiton Rauman Lukosta perjantai-iltana. Hurrikaani oli täysin pitelemätön ja raivosi kettupaitojen yli tyylipuhtaasti lukemin 4-0 (2-0, 1-0, 1-0). 

Hurrikaani tuntee pulssinsa – Pelisykkeet tarjoaa Firstbeat.

Voitto ja kolme pistettä tulivat JYPille tärkeään paikkaan. Hurrikaanipaidat ovat sarjataulukossa neljäntenä, mutta edellä Tappara on vain pisteen ja TPS kahden pisteen päässä. Sarjataulukon toinen sija on siis täysin saavutettavissa.

Jo avauserässä JYP laittoi Raumalla tuulemaan. Ensin onnistui jo 42 sekunnin pelin jälkeen kapteeni Juha-Pekka Hytönen. Erän lopulla Jarkko Immonen puolestaan niittasi JYPille 2-0-lukemat.

Toisessa erässä JYPille onnistui Jerry Turkulainen ylivoimalla ja päätöserässä Juuso Puustinen niin ikään ylivoimalla. Maalivahti Eetu Laurikainen oli yksi voiton takuumiehistä. Laurikainen piti nollapelin torjuen 23 kertaa.

Joonas Nättinen ja Jani Tuppurainen kunnostautuivat syöttöpisteiden valossa. Molemmille hyökkääjille pisteet 0+2. JYPin uusi vahvistus Jake Newton ei päässyt vielä pisteiden makuun. Tilastoihin mies kuitenkin pääsi kahdella jäähyllään.

Eetu Laurikainen torjui upean nollapelin. Kuvat: Jiri Halttunen.

– Kyllä oli tasapainoinen esitys meiltä. Peli oli koko ajan meidän käsissä ja hallussa. Määrättiin hyvin pitkälti pelin kulku, eikä Lukko päässyt pelaamaan omilla vahvuuksillaan, JYPin Henri Kanninen summasi ottelun.

JYP porskuttaa kolmen ottelun voittoputkessa. CHL-mestari tavoittelee Liigan kakkostilaa ja pudotuspeleihin loistavia asetelmia.

– Meillä on jo pitkään peli kulkenut hyvin. CHL-voitto toi varmasti lisää itseluottamusta ja todisti, että me voimme voittaa kenet vaan, Kanninen paaluttaa.

– Nyt on joukkueessa sellainen meininki päällä, että me halutaan nousta taulukossa mahdollisimman korkealle.

Viimeinen kotipeli ennen olympiataukoa on ohjelmassa huomenna lauantaina, kun vastassa on Mikkelin Jukurit. Otteluun on tarjolla kauden viimeistä kertaa huippusuosittu perhecombo, eli istumapaikkalippu Ringside-riviltä ja ottelueväät (hodari+limu +popparit) hintaan 15 € / hlö. Tarjous voimassa vähintään 3 lipun ostajalle.

Osta lippusi ja tule todistamaan JYPin huima kevätvire TÄMÄN LINKIN kautta.