JYP kärsi karvaan tappion TPS:lle – taistelu jatkuu Kuopiossa

JYP koki karvaan tappion perjantaina LähiTapiola Areenalla, kun TPS haki pisteet maalein 3-2. Taistelu pisteistä jatkuu kuitenkin heti huomenna Kuopiossa, kun vastassa on aina rakas KalPa.

Otteluraportin tarjoaa Firstbeat.

Paikalla LähiTapiola Areenalla oli täysi tupa 4 437 katsojaa. Siitä JYP kiittää isosti! Melkein me myös noustiin voittoon, mutta ei aivan riittänyt yritys.

Avauserässä TPS karkasi kahden maalin johtoon, kun Petrus Palmu ja Zach Budish onnistuivat.  Toisessa erässä ei maaleja nähty, mutta kolmennessa alkoi taas tapahtua. Ensin Budish vei vieraat jo kolmen maalin johtoon, mutta JYP heräsi taisteluun. Hurrikaani nousi Jarkko Immosen ja Mikko Kaltevan osumilla maalin päähän, mutta sen lähemmäksi kiri ei riittänyt.

– Kova oli intensiteetti pelissä. Se kertoo paljon. Mentiin päästä päähän pitkiä jaksoja ja taistelu oli kovaa. Pikku hiljaaa alkaa oleemaan playoff-henkeä. Kova oli kapina loppuun asti, JYPin päävalmentaja Marko Virtanen totesi.

JYP kärsi tappion TPS:lle. Kuvat: Jiri Halttunen.

Ossi Louhivaaralle peli oli liigauran 600:s. Iso merkkipaalu Opalle.

– Ei oikein lämmitä tällaisen pelin jälkeen. Onhan näitä pelejä tullut pelattua. Hampaankoloon jäi tosta pelistä aika paljon. Ehkä voi muistella niitä pelejä sitten joskus, Louhivaara kommentoi.

– Kyllä me tiedettiin tasan tarkkaan, miten pitää pelata. Kaverin maalit söivät vähän tunnetta pelistä. Kun antaa tollaiselle vastustajalle pari maalia eteen, niin vaikea sieltä on tulla, Opa jatkoi.

Samaa mieltä oli myös maalin iskenyt Mikko Kalteva.

– Kaveri pääsi pienen onnen ja ehkä juonikkuuden kautta johtoon. Heillä onnistui, mutta meillä ei osunut. Lopussa luotiiin tarpeeksi paikkoja, mutta ei saatu maaleja.

JYP hakee voittoa heti huomenna Kuopiosta KalPan vieraana.  Vain voitto kelpaa tuliaisiksi! Runkosarjassa viimeisen kerran JYP nähdään kotikentällä ensi viikolla torstaina 8. maaliskuuta, kun vastassa on Porin Ässät. Vuoden viimeiseen runkosarjapeliin voit ostaa lippusi TÄMÄN LINKIN kautta.