JYP voitti KooKoon Imatralla – ”Tekemisen meininkiä ja taisteluhenkeä”

JYP pelasi harjoituskauden kolmannen ottelunsa perjantaina, kun Bauer Imatra -turnauksen avausmittelössä asettui vastaan Kouvolan KooKoo. Jyväskyläläisittäin koitoksen lopputulema oli erinomainen, sillä 60 minuutin päätteeksi JYPin tilastoihin kirjattiin harjoituskauden ensimmäinen voitto 1-5 (0-1, 1-2, 0-2) -lukemin.

– Alla oli onnistunut leiri Tanhuvaarassa ja nyt saatiin ensimmäinen voiton kokemus joukkueelle. Pelissä näkyi niitä asioita, joita olemme aiemmin käyneet joukkueen kanssa läpi. Pelaamisessa oli tekemisen meininkiä ja taisteluhenkeä, JYPin päävalmentaja Pekka Tirkkonen tiivisti ottelun antia yhteen.

JYP-miehistöstä nimensä maalitilastoihin saivat Ossi LouhivaaraRobert RoobaJuha-Pekka HytönenAnton Stråka ja David Tomášek.

– Pelattiin hyvä ensimmäinen ja kolmas erä, mutta toisessa erässä pelaamisemme hieman lipsui. Työnteko oli vähäisempää, eikä liikuttu halutunlaisesti. Alettiin vähän varastamaan ja ei pelattu meidän peliä, minkä seurauksena vastustaja pääsi hieman peliin mukaan, hurrikaanivalmentaja taustoitti.

Robert Rooba iski KooKoon verkkoon ylivoimalla syntyneen 2-0-osuman (Kuva: Jiri Halttunen).

Hurrikaanijoukkueessa tämän kauden ensimmäiset kamppailut kirjattiin Niko ParkkiselleMikko Kaltevalle, Elias Ruusulle ja Miska Siikoselle. JYP-kvartetti sai valmennusjohdolta puhtaat paperit KooKoo-ottelun esityksistään.

– Niko on ollut harjoituksissa koko ajan todella hyvä ja nyt hän sai alle hyvän pelin. Ensimmäisen pelinsä edustusjoukkueessa pelannut Parkkinen pelasi rauhallisen ja varman ottelun. Mikko ja Miska puolestaan  rauhoittivat pelaamistamme omalla kokemuksellaan. Siikonen toi lisäksi viisikkopelaamiseen hyvää tasapainoa ja työmäärää, Pekka Tirkkonen luonnehti kolmikon otteita.

– Elias lähti maanantaina leirille meidän mukaan, kun muutama puolustaja oli sivussa vahvuudestamme (Roni AllénJaakko JokinenJoonas ViinikainenOssi Ikonen). Pelasimme KooKoota vastaan seitsemällä puolustajalla ja Ruusu sai loppua kohden vielä enemmän peliminuutteja. Hän piti pelin yksinkertaisena pelaten hyvän ja varman ottelun, JYP-luotsi lisäsi.

JYP pelaa Imatralla vielä yhden kamppailun, kun lauantaina vastaan asettuu Lappeenrannan SaiPa.

– Pyritään saamaan alle vielä ehjempi 60-minuuttinen ja yritetään saada hyvä lopetus tälle treeniviikolle. Se vaatii hyvää keskittymistä ja paneutumista, kun kyseessä on viikon viimeinen tapahtuma ja vastaan tulee hyvä mittari, JYP-käskijä totesi lopuksi.

 

 

Antti Hokkanen