Lukko tyrmäävä kotonaan – ”Oltiin luistelussa ja kamppailussa perässä”

Lukko ja JYP kiekkoilivat Rauman keskiviikko-illassa varsin yksipuolisen väännön, jonka voiton vei lopulta selvällä erolla kotijoukkue. Päätöslukemat kirjattiin isännille tylyin 6-0 (4-0, 0-0, 2-0) – luvuin.

– Oltiin luistelussa ja kamppailussa perässä Lukkoa, JYP-luotsi Pekka Tirkkonen tunnusti pelin jälkeen.

Alex Lintuniemen JYP-debyytti päättyi tappioon (Kuva: Elmeri Elo / Liiga).

Kamppailu oli faktisesti ohi jo avauserässä, kun peliä oltiin ehditty tahkota ainoastaan reilut 14 minuuttia. Tässä vaiheessa Lukko johti peliä jo 4-0, mikä lopulta osoittautui JYPille ylitsepääsemättömäksi esteeksi. Raumalaismaaleista vastasivat Justin Danforth, Jonne Tammela, Heikki Liedes ja Ponthus Westerholm.

– Heti alusta jäätiin jälkeen. Ensimmäinen erä meni perässäjuoksemiseksi, Pekka Tirkkonen myönsi.

Lukko onnistui sysäämään kiekon kuudesti JYP-verkkoon (Kuva: Elmeri Elo / Liiga).

Kahdessa jälkimmäisessä erässä jyväskyläläisvierailla oli omat paikkansa, mutta 28 koppia kerännyt Lukko-vahti Oskari Setänen oli maalillaan lopulta ohittamaton. JYP-veräjällä Eetu Laurikainen urakoi 33 torjunnan edestä. Kotijoukkueen kaksi viimeistä osumaa kirjattiin Linus Nymanille (5-0) ja Justin Danforthille (6-0).

– Toisessa erässä saatiin vähän pelistä kiinni, mutta ei saatu onnistumisia. Olisi varmaan tarvittu maali tai kaksi, niin peli olisi voinut olla toisennäköistä. Kolmas erä oli sitten väsynyttä pelaamista, JYP-käskijä totesi lopuksi.

Pekka Tirkkosen (vas.) ja Ari Santasen luotsaaman JYPin valmistautuminen Lukko-otteluun ei mennyt ihan nappiin (Kuva: Elmeri Elo / Liiga).

JYPin seuraava peli on vuorossa ensi keskiviikkona, jolloin Jyväskylässä vierailee Mikkelin Jukurit.

 

Antti Hokkanen