Tammikuulle suunniteltu Liiga goes to Tallinn -tapahtuma on peruttu

Lähitulevaisuuden epävarmat näkymät eivät jättäneet järjestäville seuroille muuta vastuullista vaihtoehtoa. 

 

Pelicansin, Lukon, HIFK:n ja JYPin oli määrä matkata tällä kaudella tammikuussa Tallinnaan, missä paikallinen Tondiraba Areena olisi toiminut neljättä vuotta peräkkäin Liiga-kiekon näyttämönä. Tapahtuma joudutaan kuitenkin tämän kauden osalta perumaan koronaepidemian aiheuttaessa liikaa epävarmuustekijöitä tapahtuman turvallisen valmistelun ja läpiviennin osalta.

 

– Ratkaisu oli lopulta hyvin selvä tilanteen ollessa tämä, ettemme pysty edes ennustamaan, koska on jälleen turvallista ja hyväksyttyä matkustaa. Kyseessä on iso tapahtuma, joka vaatii paljon ennakkovalmisteluja ja -panostuksia, joten tässä vallitsevassa tilanteessa emme näe mitään muuta vastuullista vaihtoehtoa kuin perua tapahtuma tämän kauden osalta, Pelicansin toimitusjohtaja Lauri Pöyhönen kommentoi.

 

30.1.2021 Tallinnassa pelattavaksi merkitty ottelu Lukko-HIFK pelataan Raumalla klo 17:00 ja Pelicans-JYP Lahdessa klo 18:30.