Konnekuljetuksen otteluennakko: “Tarkoitus on, että oltaisiin yhteisen asian äärellä”

Otteluennakon tarjoaa Konnekuljetus.

JYPin liigaviikko saa päätöksensä lauantaina LähiTapiola Areenalla, johon vieraaksi saapuu Mikkelin Jukurit. Lokakuussa käyty joukkueiden kauden avausvääntö kirjattiin JYPille niukasti 4-3-lukemin ja tasaista taistoa voidaan tulevastakin koitoksesta povata.

– Kyseessä on tauon jälkeen ensimmäinen peli, jossa kaikki pelaajat ovat jälleen koossa. Pyritään saamaan kasaan yhtenäinen linja ja tiivis esitys joukkueena. Tarkoitus on, että oltaisiin kaikki yhteisen asian äärellä, JYP-valmentaja Jussi Tupamäki linjaa Jukurit-ottelun lähestyessä.

JYP-luotsi Jussi Tupamäki (neljäs vas.) on jälleen valmis luotsaamaan hurrikaaniryhmän tositoimiin (Kuva: Jiri Halttunen).

JYP palasi maaottelutauolta keskiviikkona Porissa, jossa Ässät oli lopulta parempi (3-2) voittomaalikilpailuun venyneessä kamppailussa. Hurrikaanimaalit kirjattiin kauden avausosumat värkänneille Jarkko Immoselle ja Mikko Salmiolle.

– Porin ottelu oli kokonaisuudessaan – kolmannen erän yhtä minuuttia lukuunottamatta – nousujohteinen. Taisteltiin voitosta ja kaikista tärkeintä oli se, että annettiin itsellemme mahdollisuus voittaa peli vielä Ässien maalien jälkeenkin, hurrikaaniluotsi korostaa.

“Tilastot ovat tilastoja”

Sarjan häntäpäässä majaileva Jukurit on pelannut kuluvalla viikolla jo kaksi ottelua. Keskiviikkona mikkeliläismiehistö kärsi Oulussa 1-2-vierastappion, kun taas perjantaina Jukurit saalisti tililleen 3-2-kotivoiton Lappeenrannan SaiPaa vastaan käydyn koitoksen päätteeksi.

– Jukureilla on tietysti tältä viikolta allaan hieman meitä kovempi kuorma ja siinä on totta kai yksi huomioitava asia. Jos jaksetaan painaa neljällä kentällisellä ja pitää hyvää tempoa yllä, niin silloin meiltä pitäisi löytyä enemmän virtaa.

– Toisaalta nyt pelataan tauon jälkeistä viikkoa, joten lähtökohtia ei kannata liikaa ajatella etukäteen. Joskus pelituntuma voi olla vastustajaa parempi, vaikka alla olisikin kova pelirytmi. Meidän kannalta tärkeintä on se, että pystytään jatkamaan pelaamistamme oikeaan suuntaan.

JYPissäkin pelannut Sami Rajaniemi on ollut paljon vartijana mikkeliläisveräjällä (Kuva: Atte Rissanen / Liiga).

Jukurit on napannut tähän mennessä neljä voittoa, joista jokainen on tullut Mikkelissä. Vieraskaukalossa päävalmentaja Marko Kauppisen suojatit ovat esiintyneet neljästi ja jokaisella kerralla Jukurit ovat joutuneet poistumaan jäältä tappio niskassaan.

– Tilastot ovat tilastoja. Niitä meidän ei kannata miettiä. Vastustajan sijaan pyritään keskittymään omaan peruspelaamiseen. Kehitetään edelleen tekemisen laatuamme, sekä meille tärkeitä asioita, Jussi Tupamäki päättää viitaten Jukureiden vierastappioiden sarjaan.

JYP-Jukurit lauantaina 14. marraskuuta alkaen kello 17. Tervetuloa kannustamaan JYP voittoon!

-> TURVALLISESTI JYPIN OTTELUTAPAHTUMAAN

 

Antti Hokkanen
Osta lippusi peliin tästä!