Konnekuljetuksen otteluennakko: “Pitää satsata alkuun ja olla aloitteellisempi”

Otteluennakon tarjoaa Konnekuljetus.

Liigamittelöt saavat JYPin osalta jatkoa keskiviikkona, kun LähiTapiola Areenalla vierailee Porin Ässät. Marraskuussa Satakunnassa kiekkoiltu joukkueiden kauden avauskohtaaminen tilastoitiin Ässille, joten isännät lähtevät tulevaan taistoon taatusti revanssimielellä.

– Meidän pitää satsata ottelun alkuun ja olla aloitteellisempi osapuoli. Meidän tulee kyetä tekemään selkeitä päätöksiä, sekä ottaa ote ja tempo haltuumme, JYP-sentteri Jarkko Immonen alleviivaa.

Kuluvaan kiekkoviikkoon JYP luisteli tiistaina tamperelaisjäällä, jossa vastassa ollut Tappara oli selvästi parempi 6-1-lukemin. Hurrikaanimiehistön ainoasta maalista vastasi kauden kuudennen osumansa ottelussa viimeistellyt Immonen.

– Viisikkopelaamista tulee saada yhtenäisemmäksi, jos mielitään päästä pisteille. Nyt meillä on jälleen mahdollisuus näyttää, että pystymme parempaan. 

Jarkko Immonen korostaa ottelun alun tärkeyttä, sekä aloitteellisuutta (Kuva: Jiri Halttunen).

“Ässät on vauhdikas ja fyysinen”

Liigassa tällä hetkellä 10. sijalla keikkuva Ässät pelasi JYPin tavoin tämän viikon avausmittelönsä tiistaina. Vaasan Sportia vastaan pelattu vieraskamppailu kirjattiin lopulta patapaidoille maalein 4-1. Porilaismaaleista vastasivat kaksi maalia mieheen tehneet Nicolai Meyer ja Joe Morrow.

– Odotan keskiviikolta tosi kovaa kamppailupeliä. Ässät on vastustajana vauhdikas ja fyysinen, johon myös meidän pitää pystyä vastaamaan, hurrikaanihyökkääjä linjaa.

JYP ei edellisellä kerralla onnistunut pysäyttämään Ässiä (Kuva: Tomi Vastamäki).

Joukkueiden kauden aiempi yhteenotto miteltiin siis marraskuussa Porissa, jolloin Ässät oli voittomaalikilpailun jälkeen parempi 3-2-lukemin. 

– Aiempi kohtaaminen oli luonteeltaan tiukka peli ja samanlainen ottelu on varmasti jälleen edessä. Porissa pelatun väännön kolmannessa erässä meillä taisi olla huono jakso (Ässät teki kaksi maalia 17 sekunnissa), mutta sitä ennen peli oli hyvin hallussamme, Jarkko Immonen muistelee lopuksi. 

JYP-Ässät keskiviikkona 20. tammikuuta LähiTapiola Areenalla alkaen klo 18.30.

-> PAHVIFIGUURI JYP-PELAAJAN TERVEHDYKSELLÄ

 

Antti Hokkanen